- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[ı]sa okancıgım hala siteler kapalı bu arada nasısın[/ı]
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dün geceden beridir oldukça şiddetli saldırılar alıyoruz. ve bu nedenden ötürü kesintiler oluyor. Kesintiler giderilecektir az sonra. bu konu hakkında duyuru vermek için bu konuyu açıyorum. oyunlarınızdan zaten problem yok. bir kaç kişinin hosting inde yakaladığım dosyalar sayesinde bu duruma geldik. biri içeriden saldırı yapıyor , diğeri dışarıdan saldırı yapıyor. olayı düşünün artık
Peki bu Admin paneli ne zaman aktif olacak 4 gündür bugün bugün deyip oyalıyorsunuz onu bekliyorum ?? habire bakım diyorsunuz mehmet bey ?
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Walla Konuşmayacaktım Ama Şimdi Ulusalsunucudan Önce 3 4 firma ile çalıştım Ulusalsununuyla hiçbir şekilde kıyaslanamaz aldığım firmalarda ticketlere cevap verilmiyordu ulusalsunucuda sykpeden olsun ticket olsun en geç 2 saat içinde cevap geliyor herkez yazmış site kapalı kimse keyfinden sitesini kapamaz demekki bi problem var hepiminizin beklemesi gerekiyor.
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Skype adresim : ulusalsunucu şuan aktif durumdayım. sorunları soruları olan var ise skypeden istediğiniz soruları yöneltebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)