Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu Sitelerde olan kesintiler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UlusalSunucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[ı]sa okancıgım hala siteler kapalı bu arada nasısın[/ı]

Dün geceden beridir oldukça şiddetli saldırılar alıyoruz. ve bu nedenden ötürü kesintiler oluyor. Kesintiler giderilecektir az sonra. bu konu hakkında duyuru vermek için bu konuyu açıyorum. oyunlarınızdan zaten problem yok. bir kaç kişinin hosting inde yakaladığım dosyalar sayesinde bu duruma geldik. biri içeriden saldırı yapıyor , diğeri dışarıdan saldırı yapıyor. olayı düşünün artık

Peki bu Admin paneli ne zaman aktif olacak 4 gündür bugün bugün deyip oyalıyorsunuz onu bekliyorum ?? habire bakım diyorsunuz mehmet bey ?

Walla Konuşmayacaktım Ama Şimdi Ulusalsunucudan Önce 3 4 firma ile çalıştım Ulusalsununuyla hiçbir şekilde kıyaslanamaz aldığım firmalarda ticketlere cevap verilmiyordu ulusalsunucuda sykpeden olsun ticket olsun en geç 2 saat içinde cevap geliyor herkez yazmış site kapalı kimse keyfinden sitesini kapamaz demekki bi problem var hepiminizin beklemesi gerekiyor.

Skype adresim : ulusalsunucu şuan aktif durumdayım. sorunları soruları olan var ise skypeden istediğiniz soruları yöneltebilirsiniz.

sitemiz ne zaman açılıcak artık su oyunu tadıyla oynayalım ve oynatalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri