HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim izlenimlerime göre hile kullanılmakta.İnternet ile kaynaklı durumlarda silahın hareket etmemesini ilk defa sizden duyuyorum.Farkındaysanız vurmuyorsunuz ama metne vurulken o yerden cıkan metnin dibindeki sarı kıvılcımlar cıkmaya devam ediyor ve buda metne vurulduğu anlamına geliyor.
Ben yinede gerkeli kişileri etiketliyorum.Onlar en doğruya kanıya varıp gerekirse cevap vericektir.
Konunun açık kalmasına gerek yok.Gerekli kişiler cevap verir.
@Shorty;
@erdamaaa;
Ayrıyetten bundan sonra ticket yönetimini kullanın.
Kişiyi zaten ben banladım hile gibi geldiği için halende öyle gözümde kişi skypede ekran görüntüsü yapıp tr deki 90-95 level mi ninjası var diyor niye hile kullanım.Herneyse ben zaten admine ilettim kontrol edilmesi için benim için halen hile gibi ama hile kullanacak biri de niye 2 gündür bu kadar işin üstüne gitsin kafamdaki tek soru işareti bu onun için admine bildirdim bir de admin kontrol etsin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence yalan yere yemin etmişşsin bariz hile var burda.
Diyen arkadaşım; 7x kullanılırken slotlar ileri geri gidip savrulmazlar.
Ama 6. ila 10.saniyelere dikkat edersen slotlar sallanıyor ileri geri gidiyor.
Sizin oyun bilginiz oyun anlayışınız bu kadar

Diyen arkadaşım; 7x kullanılırken slotlar ileri geri gidip savrulmazlar.
Ama 6. ila 10.saniyelere dikkat edersen slotlar sallanıyor ileri geri gidiyor.
Sizin oyun bilginiz oyun anlayışınız bu kadar![]()
Eğer internet keslirse kılıç sallanır metnin canı gitmez apaçık hile bu bence ama en ince ayrıntısına kadar incelenmeli hak yenmesin kimsenin
bakın benım vıdeomdada
1-) 12-14 sn. arasında slotlar savruluyolar
2-) Vurdugum skıller gozukmuyor vıdeonun sonunda perılerı skılle kesmısım
daha goremedıgım seylerde vardır ama kesınlıkle ve kesınlıkle hıle kullanmadım.
haktan ısımlı arkadasta problem var .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1-) 12-14 sn. arasında slotlar savruluyolar
2-) Vurdugum skıller gozukmuyor vıdeonun sonunda perılerı skılle kesmısım
daha goremedıgım seylerde vardır ama kesınlıkle ve kesınlıkle hıle kullanmadım.
haktan ısımlı arkadasta problem var .
Ben bütün samimiyetimle diyorum arkadaşıda tanımıyorum. Eğer burada metin2 bilgisi olan birisi bu videoya hile diyorsa ben onun oyun bilgisinden şüphe ederim çünkü çoğu kişide biliyorki 7x slotları savurmaz fakat bu videoda savuruyor sadece buradan hilesiz olduğu anlaşılabilir 2. olarak benim tr de gene hesabım var şamanımla evlı ara sıra; şamanıma kutsamaya geçerken çar metine atak yaptığı halde vurmuyormuş gibi gözüküyordu. gerçektende burada hile olduğunu düşünmüyorum diğer adminleri bilemem ama 'Shorty' çok tecrübeli olduğu için burada hile olmadığını anlaması lazım diye düşünüyorum.Bu sorun yarın birgün kendi başımızada gelebilir bunu unutmayın.Ayriyetten haktan arkadaşımıza bir çağrım olsun en kısa sürede bilgisayarını bi tamire götürmeni veya modemini resetlemeni öneriyorum 

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)