Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ben böyle rezalet görmedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan r2maru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yukarıdaki videoyu dün zaten bi çoğunuz izlemiştiniz. Kimisi hile var,kimisi hile yok dedi. Hilenin olduğuna dair ortada %100 kanıt yok ve ayrıyetten
bilgisayarımda hiçbir oyun programımı bulunmamakta.

Öncelikle hile olmadığına dair ''Kuran-ı Kerim'' üzerine yemin edebilirim.
Videoyu izleyen Moderotör, SGM, TM, Admin ve player arkadaşlara soruyorum.
7x hilesi kullanan insanlarda slotlar ileri geri gitmez,savrulmaz
Ama bizi çektikleri videoda 4 ve 10.saniyeler arasında slotlar ileri geri gidiyor.
Örneğin şöyle bir videoyla göstereyim size :

Bu videodaki arkadaşımız 7x kullanıyor ve slotlar ileri geri gitmiyor.

Gelelim bir diğer sebebe
arkadaşlar dikkat edin 4.saniyede video ceken arkadasın arkasında slotu başkası kesiyor ve exp yukarı gidiyor. Bu sorun videoyu ceken sahısın bılgısayarından kaynaklanıyor.

Gerekli atılan ticketler sonucunda %100 hile olduğunu iddaa etti sayın @erdemaa

Öncelikle bana zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum sayın Modum. Ama önceki konu neden kapatıldı ? Hakaret küfür edilmedi ?

Ayrıca oyun takımınızı yani o videoyu izletipte hile kanısına varan arkadaşların oyun bilgilerinden ben şüphe ederim.

Oyunu bilen ve oynayan ama gerçekten bilen bir kişi bunun hile değil, internet kasması sonucunda olduğunu anlayabilecek kapasitedir.

Burada banlanan char değil mesele, emektir.

Ve ben emeğimi hakkımı kimseye yedirtmem.

Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü haksızlıkla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Haksızlık karşışında susan dilsiz şeytandır.

Aslında videoyu alan kişi metine tıklayıp canı gidiyormu gitmiyormu diye göstermesi lazımdı bu ss bana da inandırıcı gelmedi açıkcası

Reborn kardeşim sanırım sensin.

Sen bizi kasılırken görmüştün hile var mıydı yok muydu gelip tartışmıştık hatta ?

Reborn kardeşim sanırım sensin.

Sen bizi kasılırken görmüştün hile var mıydı yok muydu gelip tartışmıştık hatta ?
Reborn benimde biz senle öyle bir ağız tartışmasına girmedik yanlış hatırlıyorsun da ss inandırıcı gelmedi dediğim gibi Metine tıklaması lazımdı

Kızıl orman girişte kasarken bitane sarı bayrak geldi sizin loncadan bızım slotlara ks attı .

Daha sonra seni cagırdı. Senin üzerinde demir plaka +9 ve runik kılıcı vardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri