HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben bütün samimiyetimle diyorum arkadaşıda tanımıyorum. Eğer burada metin2 bilgisi olan birisi bu videoya hile diyorsa ben onun oyun bilgisinden şüphe ederim çünkü çoğu kişide biliyorki 7x slotları savurmaz fakat bu videoda savuruyor sadece buradan hilesiz olduğu anlaşılabilir 2. olarak benim tr de gene hesabım var şamanımla evlı ara sıra; şamanıma kutsamaya geçerken çar metine atak yaptığı halde vurmuyormuş gibi gözüküyordu. gerçektende burada hile olduğunu düşünmüyorum diğer adminleri bilemem ama 'Shorty' çok tecrübeli olduğu için burada hile olmadığını anlaması lazım diye düşünüyorum.Bu sorun yarın birgün kendi başımızada gelebilir bunu unutmayın.Ayriyetten haktan arkadaşımıza bir çağrım olsun en kısa sürede bilgisayarını bi tamire götürmeni veya modemini resetlemeni öneriyorum![]()
Oyunu bilen böyle adamlarla takılın
Hile diyenlere sesleniyorum.
ss çekmekte suç lan olum hakkınızla oynayın lan eğer yediremiyosanız kullanmayın! kullanıyosan cezasına katlancaksın.
lan sen hiç konuşma hadi adamın slotlar oynuyo ya sen senin slotlar hiç oynamıyo sen garanti hilesin senin çarın açılırsa zaten oyundan adalet denen birşey olmaz.bakın benım vıdeomdadaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1-) 12-14 sn. arasında slotlar savruluyolar
2-) Vurdugum skıller gozukmuyor vıdeonun sonunda perılerı skılle kesmısım
daha goremedıgım seylerde vardır ama kesınlıkle ve kesınlıkle hıle kullanmadım.
haktan ısımlı arkadasta problem var .
sakamısın sen ıftıra atma ben 1 kere bıle hıle kullanmadım kullanmamda internetinde veya bilgisayarında sorun var vıdeo u ıyı ızle slotları ılk basta guclu vurusla sıkıstırdıgım ıcın sadece 1-2 tanesı savruluyor vurdugum skıllerde gozukmuyo zaten + vıdeo sonuna kadar bak sana vuran slotlar gozukmuyor !!!!!
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)