Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Gözlerime inanmiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan r2maru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hile ama hile değil. :)
İnci çizgiyi yöneticiler görebilir inş.

O adamların metin keserken neden hareketsiz olduklarını açıkladım , tekrar açıklayım senin pc veya internetinden kaynaklanan bir sorundan ötürü ne slotlar ne karekterler hareket ediyor o sıra bilgisayarına res atmadan önce çektigin ne kadar video varsa hepsini dikkatlice incelemeni isterim.Aynı şey benimde başıma geliyo etrafımdakiler hareketsiz kalıyor.Kaldıki sunada bakarsak 7x olsa bu slotları ileriye fırlattıklarında kılıç sallarlardı sorun tamamen sende kardeşim video tekrar incelenmeli.
pc 1 aylık pc leptoop i3 işlemci 4 gb ram 2gb ekran kartı(amd) internet ise ttnet fiber fazla konusmaya gerek yok istersen pcnin fotosunu atayım böyle bir pcde degil kasma en ufak bir geçikme bile söz konusu degil ttnet oldugu için internetten emin degilim ama ben sanmıyorum böyle birşey olsun internet yavas olsa adamlar kasar vuruş var ama adamlar oynamıyo + uzun süre degil 2 saat felandı gireli budur beyler söylicegim fazla söze gerek yok ama umarım ben yanılırım inşallah carın açılır bu kadar yemin ediyorsun

Olayı anlattım sana zaten. Hile indirmemem için geçerli nedenlerim var.

Ve tekrar ''Kuran-ı Kerim'' üzerine yemin ederim ki hile yok.

Evet arkadaslar oyuna baslayalı daha 1-2 gün olmuştu.

Ekip halinde basladık yaslarımız 20-24 arasında. Herneyse konuya gelmek ıstıyorum.

Biz arkadasımla videoda görmüş oldugunu gibi metin kesiyoruz. Ama bizde hile yoktu kesinlikle hile yoktu.

Kuran-ı Kerim üzerine yemin ederibilirim bu konu üzerine.

Tamamen büyük bir yanlıslık var.

Biliyorum hile gibi gözüküyor, sanırım arkaşımınız bılgısayarından dolayı oyle oldu.

Kuran çarpsın ki hile yok.

Ve hesaplarımız engellendi.

Bize inanın arkadaşlar..

Arkadaşa katılıyorum bencede hile değil hile olsa slotlar gitmez hile olsa paralar metinin dibinde olurdu haksız yere yenmiş ban bencee .

Birisi bana yardımcı olamaz mı ?

Ne yapmalıyım kiminle görüşmeliyim ticketlere cevap gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri