Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Gözlerime inanmiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan r2maru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hile olduğunu savunuyorsan bir doktora görünmeni öneririm.

7x hilesi olsaydı slotlar hareket etmezdi ve anında ölürdü doğru mudur ?

Ve senden sımdı vıdeoyu tekrar ızlemenı ve 7. ile 10.saniyeler arasında metnın yanındakı slotları ıncelemenı ıstıyorum

Elini vicdanınıa koyarak konuş.

Hile olduğunu savunuyorsan bir doktora görünmeni öneririm.

7x hilesi olsaydı slotlar hareket etmezdi ve anında ölürdü doğru mudur ?

Ve senden sımdı vıdeoyu tekrar ızlemenı ve 7. ile 10.saniyeler arasında metnın yanındakı slotları ıncelemenı ıstıyorum

Elini vicdanınıa koyarak konuş.

Ben hile olduğunu savunmuyorum. 100 kişiye göstersen hepsi hile der ama gereken neyse yaparlar . Umarım hile değildir.

%100 saçmalık. öyle diyosun ya hani peki o adamlar metin kesersen neden hareketsizler onuda söylede bilelim.

O adamların metin keserken neden hareketsiz olduklarını açıkladım , tekrar açıklayım senin pc veya internetinden kaynaklanan bir sorundan ötürü ne slotlar ne karekterler hareket ediyor o sıra bilgisayarına res atmadan önce çektigin ne kadar video varsa hepsini dikkatlice incelemeni isterim.Aynı şey benimde başıma geliyo etrafımdakiler hareketsiz kalıyor.Kaldıki sunada bakarsak 7x olsa bu slotları ileriye fırlattıklarında kılıç sallarlardı sorun tamamen sende kardeşim video tekrar incelenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri