HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@erdemaa ; ip leri sorunsuzca taratabilirsiniz , biz kendimizi multi hesaplardan önerecek kadar daha düşmedik @UlusalSunucu ;
Merhaba ,
Öncelikle Müşterilerinize Konu Linkini atıp buraya yorum atın diyorsunuz ve öyle birşey yok dersenizde okadar kişi mesaj atmaz yani yeni firmasınız imkansız okadar yorum ...
Ben İyi biliyorum müşterilerinize konu linkini atıp iyi yorum istiyorsunuz .
Merhaba ,
Öncelikle Müşterilerinize Konu Linkini atıp buraya yorum atın diyorsunuz ve öyle birşey yok dersenizde okadar kişi mesaj atmaz yani yeni firmasınız imkansız okadar yorum ...
Ben İyi biliyorum müşterilerinize konu linkini atıp iyi yorum istiyorsunuz .
Müşterilerimize iyi yorum atın demiyoruz , yorum atması için sadece link veriyoruz . Memnunsa iyi yorum atar değilse zaten dilediğini yazar
Şikayeti olanda gider şikayetini açar,
İyi forumlar
@erdemaa ; ip leri sorunsuzca taratabilirsiniz , biz kendimizi multi hesaplardan önerecek kadar daha düşmedik @UlusalSunucu ;
benim müşteri problemim yok zaten. sadece yeni olmanıza rağmen mesajları düşük olan üyelerin yazması dikkatimi çekti. bakalım neler çıkacak

Müşterilerimize iyi yorum atın demiyoruz , yorum atması için sadece link veriyoruz . Memnunsa iyi yorum atar değilse zaten dilediğini yazar
Şikayeti olanda gider şikayetini açar,
İyi forumlar
benim link verdiğimi düşünün bide
en aşağı 150 160 adet yorum çıkar ortaya
saçma aslında. neyse ben ip taraması istedim sadece. mesaj sayıları düşük ve pat pat yorumlar geliyor yeni firma olmanıza rağmen. 
benim link verdiğimi düşünün bideen aşağı 150 160 adet yorum çıkar ortaya
saçma aslında. neyse ben ip taraması istedim sadece. mesaj sayıları düşük ve pat pat yorumlar geliyor yeni firma olmanıza rağmen.
![]()
Hosting Yetkili Rankı Alınacak Zaten Uzatmaya gerek yok , gerekli kanıtlar yöneticiye gönderilmiştir .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)