DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Yalçınhost mu ulusalsunucu mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes7950
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@erdemaa ; ip leri sorunsuzca taratabilirsiniz , biz kendimizi multi hesaplardan önerecek kadar daha düşmedik @UlusalSunucu ;

Merhaba ,

Öncelikle Müşterilerinize Konu Linkini atıp buraya yorum atın diyorsunuz ve öyle birşey yok dersenizde okadar kişi mesaj atmaz yani yeni firmasınız imkansız okadar yorum ...
Ben İyi biliyorum müşterilerinize konu linkini atıp iyi yorum istiyorsunuz .

Merhaba ,

Öncelikle Müşterilerinize Konu Linkini atıp buraya yorum atın diyorsunuz ve öyle birşey yok dersenizde okadar kişi mesaj atmaz yani yeni firmasınız imkansız okadar yorum ...
Ben İyi biliyorum müşterilerinize konu linkini atıp iyi yorum istiyorsunuz .

Müşterilerimize iyi yorum atın demiyoruz , yorum atması için sadece link veriyoruz . Memnunsa iyi yorum atar değilse zaten dilediğini yazar

Şikayeti olanda gider şikayetini açar,

İyi forumlar

Müşterilerimize iyi yorum atın demiyoruz , yorum atması için sadece link veriyoruz . Memnunsa iyi yorum atar değilse zaten dilediğini yazar

Şikayeti olanda gider şikayetini açar,

İyi forumlar

benim link verdiğimi düşünün bide :) en aşağı 150 160 adet yorum çıkar ortaya :) saçma aslında. neyse ben ip taraması istedim sadece. mesaj sayıları düşük ve pat pat yorumlar geliyor yeni firma olmanıza rağmen. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri