- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bazı kurallar çok katı değilmi sizce ?
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
Öncelikle uzun süredir işlerim çok yoğun bu konuya cevap veremedim kusura bakmayın.
Tüm değerlendirmeleri yaptık diye hatırlıyorum. Fakat değerlendirmediğimiz başvuru varmı tekrar kontrol ederiz.
Türkiye`de bulunan şu ana kadar gitmediğim tüm şehirlere bir gün gitmek isterim tabiki
Forum için bir projemiz var onun üzerinde çalışıyoruz şuan. Belirli bir seviyeye geldik 20-25 gün içinde duyacaksınız
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki elimizden geleni yaptık. O bahsettiğin reklam şuan kalmadı
Turkmmo sanal alemde benim için çok önemli tabiki
Üniversite
28

güngörene de geldim
Asus iyidir, bilgisayarlarımdan biri asus.
Ofisi tabiki büyütme fikrim var

Başlangıçta tanıtım yapmadık açıkçası, site içeriği sayesinde büyüdü.
Oyun iyidi, başka bir alan düşünseydim o kategoride site açardım

Merhaba adminim http://www.turkmmo.com/elym2-duyurul...dirilmesi.html buradaki konu neden unutuldu?
son kez değerlendirilme yapılacaktı ama hala yapılmadı?
Tüm değerlendirmeleri yaptık diye hatırlıyorum. Fakat değerlendirmediğimiz başvuru varmı tekrar kontrol ederiz.
Abi K.Maraş'a Gelmeyi Düşünüyormusun hiç ? Düşünmüyorsan Kandırma Yolarına Geçicem abi ?
Dondurması Meşur,Tarhanası Meşhur Firiği Meşhur Biberi Eli Böğründesi falan filan yani![]()
Türkiye`de bulunan şu ana kadar gitmediğim tüm şehirlere bir gün gitmek isterim tabiki

Forum temasında değişiklik oldu peki hangi sistemlerde değişiklik olacak
[gm sistemi , destek sistemi , oyun içi projeler ] Gibi Şeylerdede değişiklik olacakmı?
Forum için bir projemiz var onun üzerinde çalışıyoruz şuan. Belirli bir seviyeye geldik 20-25 gün içinde duyacaksınız
Bence turkmmo nun yeni yazı stilleri daha güzeldi ancak şimdikiler çok daha kötü olmuşlar ve artık sebepsiz bir şekilde gelen turkmmo ya girdiğimiz zamanki önümüze çıkan reklam çok çok kötü olmuş eskiden böyle birşey yoktu ve çok güzel di bence bunun bir çaresine bakmalısınız sitemizin zaten reklam a ihtiyacı yok neden reklam aldınız açıkçası anlamış değilim belki finansal birşeydir ama bence şuanki turkmmo nun hali hal değil, eğer düşüncemi bir göz önüne alırsanız çok iyi olur, söylediğim şeylerde bir hatam olduysa affedin, siz en iyisini bilirsiniz, iyi forumlar
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki elimizden geleni yaptık. O bahsettiğin reklam şuan kalmadı

Kurtlar vadisi izliyordum artık izlemiyorum. Kardeş payı var izlediğim dizi olarak* En sevdiğiniz dizi nedir ?
* Sizin için sanal alemde turkmmodan önemli birşey varmı ?
* Eğitim olarak ne mezunusunuz ?
* Yaşını kaçtır ?
Şimdiden teşekkürler.
Turkmmo sanal alemde benim için çok önemli tabiki
Üniversite
28
Bilale sorman gerek bunuSayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğim Yönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbim uzun sürdürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır bilal abiye sorabilirsiniz

Hedeflerim büyüktü %50 sine ulaştım diyebilirim. Ama bundan sonrası daha büyükBu forumu açarken hedefiniz neydi? Ulaşabildinizmi.

silinen char olmadıbenim mmomt2 venuste full edit carım vardı simdi ely#2 oldu işte çarıma giremiyorum 7-8 aydır girmiyordum silindimi acaba yardım
dikkat etmemiştimdiablo reklam banner indeki kapatma simsesi olan X in altındaki lekeleri fark ettinizmi![]()

oluşturabilirAcaba Nickim Uzman Üyelik İçin Sıkıntı Olustururmu
Kimse kimseyi gereksiz yere banlamazforumla çok güzel ilgileniyorsunuz ilginiz için teşekkür ederim ama forumda gereksız yere banlayan ve cok boş admın var saygılarımla![]()

Sakarya ve Erzurumà gelmiştim . Erzurumdan aklımda kalan boyum kadar kar vardıSakarya, Ardahan, Kars, Iğdır, Erzurum' a gittiniz mi gittiysenız aklınızda neler kaldır ?
İstanbul/Güngören'e geldiniz mi ?
Sizce Asus markası iyi mi laptoplarda
Ofisinizi büyütme gibi bi fikriniz var mı ?
teşekkurler![]()

güngörene de geldim
Asus iyidir, bilgisayarlarımdan biri asus.
Ofisi tabiki büyütme fikrim var

Görevli arkadaşlara ücret verecek gücümüz yok maalesef henüzForumda Görevli Olan Moderator Admin Süper Moderator vs. Bu Görevlilere Forumla İlgilendikleri İcin Bir Ücret vs. Vermeyi Düsündünüzmü
Nede Olsa Forumu Bunlar Cekip Ceviriyor Konularda vs.
Forumda Kurallarin Çiğnenmesi Durumunda Uyarilmadan Hesap Banlamasi İslemi Hakkindaki Görüsünüz Nedir
Kimse sebepsiz banlanmazben sebebsiz yere banlanan kullanıcıların neden banlandığını öğrenmek istiyorum, sonuçta hem maddî ve manevi olarak destek veriyoruz, ilgin için teşekkürler ozanın kardeşiyim ben Emrah abi
Kim demiş ?

MavişehirdeyimKarşıyakadan böyle bi ortam çıkması gurur verici![]()
Karşıyaka merkezde mi yoksa kenar bölgelerde mi ikametgah ediyorsun? serinkuyu bayraklı vs. nerede oldugunu belirtirsen sevinirim![]()
Ofisimiz var. Shorty ve Philos ofisteler.Turkmmo sadece bir web sitesimi yoksa kurumsal tarzda ofisiniz ya da ekibiniz var mı?
-Varsa yöneticilerin ne kadarlık bir bölümü orada bulunuyor?
Forumu ilk kurduğunuzda oyun forumu anlamında büyük bir açık vardı. Ama yinede tanıtım yapıp bu denli büyütmek zor olsa gerek. Tanıtıma nasıl ve nereden başladınız?
Sitenin oyun yerine başka bir alana hitap etmesini ister miydiniz?
Sizin online oyunlarla aranız nasıl?![]()
Başlangıçta tanıtım yapmadık açıkçası, site içeriği sayesinde büyüdü.
Oyun iyidi, başka bir alan düşünseydim o kategoride site açardım

Katı olması gerekenler katı sadecceBazı kurallar çok katı değilmi sizce ?

- Konular
- 5,026
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
sgtpricenin bedelini çok agır ödettiniz bana
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)