- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,754,940
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Her telden soru sorabilirsiniz.
Vakit buldukça sorularınıza cevap vereceğim.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öncelikle çok uzun süredir iş yoğunluğumdan dolayı bu konuyu aktif tutamadım kusura bakmayın. Uzun süre geçsede cevaplarınızı yazmak istedim. Bundan sonra biraz daha aktif tutmaya çalışacağım
Geçtiğimiz haftalarda değiştirdimAvatar resmini neden hiç değiştirmiyorsunuz ?
varfacebook adresiniz var mı
Her zamanTurkmmo projenizden onur ve gurur duyuyormusunuz ?
Çok eskiden farklı bir forumumuz vardı bir oyun üzerine. Fakat tek bir oyun değil tüm oyunlar üzerine yapalım diye düşündük forumu, o yüzden o günlerde turkmmo yu oluşturduk. Daha detaylı olarak bir ara forum hakkında kısmında anlatacağımNerden aklina geldi boyle guzel bi forum yapmak
Olmuşsun zatentm yap beni
Teşekkür ederim sen nasılsın ?nasılsın admın
Çok sıkı olduğunu düşünmüyorum. Belirli düzenleri sağlamak için belirli kategorilerde daha fazla kural var sadecekurallar çok sıkı bence biraz gevşetşlsin
Mmomarketten, mmolira ile nick değiştirme alınabiliyorAdmin bey nick değiştirme veya hesap birleştirme gelse keşke. Ya da en azından 15 gün şartını kaldırsanız tmlik için
30Sayın admin abimiz yaşınız kac![]()
A.sSelamun Aleyküm Nerelisin admin bey
Karşıyakalıyım
Yabancı arkadaşlar bir şekilde faydalanıyorlar şuan. İleride daha da geliştirebiliriz belki. Fakat sadece açmış olmak için açmayı doğru bulmuyorum.Development bölümüne ing alt forumlar açalım yabancı arkadaşlarda yararlanabilsin
TM üye aslında bir nevi eski üyelere veriliyor. Eski üyelere bir Üye grubu olmasa da çeşitli puanlar kazanıyorsunuz üyeliğiniz eskidikçeEskilere bi üye grubu yok mu ?? Olacak
Reklam ücretleri dönem dönem değişkenlik gösteriyor. Fakat piyasaya baktığımızda makul seviyedeyiz ve zaten çok uzun süredir zam yapmadıkReklam ücretlerini düşürmeyi düşünüyor musunuz?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.admin facebook adresinizi verebilirmisiniz
TM üyelik pvp tanıtım kısmında var. Oraya böyle bir limit koymadığımız zaman botlar tarafından suistimal ediliyor.bu tm üyelik kalksa herkez paylaşım yapsa olmazmı
O zaman TM üyeliğin bir anlamı kalmazTm üyelik için 15 gün sınırı ve 100 levelin kaldırılması mantıklı olur daha aktif hale gelir sayfaForum yeterince aktif, daha aktif olması için çalışmalar yapıyoruz
Basketbol antrenörlüğü olabilirdi. Ama hayalim teknoloji ile iç içe bir meslekti, onu yapıyorum.@admin En büyük hayalin neydi abi şuan yaptığın iş olmasaydı hangi mesleği yapmak isterdin
İhtiyaç duymadımNeden kendinize özel rank yapıp kullanmıyorsunuz![]()
2008den beri varızNe zamandan beri bu sıte var20 yasındayım cocuklugumdan berı var ya
Keşke öyle bir vaktim olsa
Konu mu kıskanıp açtın de mi itiraf et ?
senin sabah sabah canın mı sıkıldı
Otobüslerden 63 binip konakta inip 802 ye binersen gelebilirsinEmrah abi Bornova'dan nasıl geleceğimi söylersen yakın zamanda sizleri ziyaret etmek bir çayınızı içmek çok isterim. @admin
yada izbana binip karşıyaka durağında indikten sonra önündeki dedebaşı örnekköy dolmuşlara binipde gelebilin
veya Melemen dolmuşa binip dedebaşında inersen tarif ederiz bornova karşıyaka dolmuşuna binersende karşıyakada inip örnekköy dolmuşuna biniceksn geleceğin zaman ara yardımcı olrm
NOT: ADANALIYIM -.-
Turkmmo harici hangi projeleriniz var yani hangi siteler size ait ?
RooTKSK nickiyle farklı forumlarda halen bulunuyor musunuz ?
Şuanda buradaki tekil hit günlük ne kadar ?
Turkmmo'da ilave şeyler görecek miyiz ?
Cevapların için şimdiden teşekkürler hocam![]()
Açıklayabileceklerim
dosyaupload.com
kisa.link
imagevisit.com
oyunalisveris.com
elym2.com
Bunlara ek olarak bazı gizli projelerimiz var.
rootksk nickini pek çok yerde kullanıyorum
forumun günlük tekil hiti şuan 40-50 k arası değişmekte.
Turkmmo`da yenilik bitmez, özellikle kısa vade de çok fazla yenilik var getireceğimiz
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,970
- DevLira
- 0
Konu mu kıskanıp açtın de mi itiraf et ? 

- Konular
- 7,451
- Çözüm
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 627
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 385
- MmoLira
- -82
- DevLira
- 0
facebook adresiniz var mı ?
Son düzenleme:
- Konular
- 31
- Online süresi
- 4h 14m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 91
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Peacemackers`ın konusunda olduğu gibi her telden soru sorabilirsiniz.
Elym2 banlı karakterlerle ilgili e-maile ne zaman bakılacak?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)