M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bazı kurallar çok katı değilmi sizce ?

Öncelikle uzun süredir işlerim çok yoğun bu konuya cevap veremedim kusura bakmayın.

Merhaba adminim http://www.turkmmo.com/elym2-duyurul...dirilmesi.html buradaki konu neden unutuldu?

son kez değerlendirilme yapılacaktı ama hala yapılmadı?

Tüm değerlendirmeleri yaptık diye hatırlıyorum. Fakat değerlendirmediğimiz başvuru varmı tekrar kontrol ederiz.

Abi K.Maraş'a Gelmeyi Düşünüyormusun hiç ? Düşünmüyorsan Kandırma Yolarına Geçicem abi ? :P

Dondurması Meşur,Tarhanası Meşhur Firiği Meşhur Biberi Eli Böğründesi falan filan yani :D

Türkiye`de bulunan şu ana kadar gitmediğim tüm şehirlere bir gün gitmek isterim tabiki :)

Forum temasında değişiklik oldu peki hangi sistemlerde değişiklik olacak
[gm sistemi , destek sistemi , oyun içi projeler ] Gibi Şeylerdede değişiklik olacakmı?

Forum için bir projemiz var onun üzerinde çalışıyoruz şuan. Belirli bir seviyeye geldik 20-25 gün içinde duyacaksınız

Bence turkmmo nun yeni yazı stilleri daha güzeldi ancak şimdikiler çok daha kötü olmuşlar ve artık sebepsiz bir şekilde gelen turkmmo ya girdiğimiz zamanki önümüze çıkan reklam çok çok kötü olmuş eskiden böyle birşey yoktu ve çok güzel di bence bunun bir çaresine bakmalısınız sitemizin zaten reklam a ihtiyacı yok neden reklam aldınız açıkçası anlamış değilim belki finansal birşeydir ama bence şuanki turkmmo nun hali hal değil, eğer düşüncemi bir göz önüne alırsanız çok iyi olur, söylediğim şeylerde bir hatam olduysa affedin, siz en iyisini bilirsiniz, iyi forumlar

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki elimizden geleni yaptık. O bahsettiğin reklam şuan kalmadı :)

* En sevdiğiniz dizi nedir ?
* Sizin için sanal alemde turkmmodan önemli birşey varmı ?
* Eğitim olarak ne mezunusunuz ?
* Yaşını kaçtır ?

Şimdiden teşekkürler.
Kurtlar vadisi izliyordum artık izlemiyorum. Kardeş payı var izlediğim dizi olarak
Turkmmo sanal alemde benim için çok önemli tabiki
Üniversite
28

Sayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğim Yönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbim uzun sürdürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır bilal abiye sorabilirsiniz
Bilale sorman gerek bunu :)

Bu forumu açarken hedefiniz neydi? Ulaşabildinizmi.
Hedeflerim büyüktü %50 sine ulaştım diyebilirim. Ama bundan sonrası daha büyük :)

benim mmomt2 venuste full edit carım vardı simdi ely#2 oldu işte çarıma giremiyorum 7-8 aydır girmiyordum silindimi acaba yardım
silinen char olmadı

diablo reklam banner indeki kapatma simsesi olan X in altındaki lekeleri fark ettinizmi :D
dikkat etmemiştim :)

Acaba Nickim Uzman Üyelik İçin Sıkıntı Olustururmu
oluşturabilir

forumla çok güzel ilgileniyorsunuz ilginiz için teşekkür ederim ama forumda gereksız yere banlayan ve cok boş admın var saygılarımla :)
Kimse kimseyi gereksiz yere banlamaz :)

Sakarya, Ardahan, Kars, Iğdır, Erzurum' a gittiniz mi gittiysenız aklınızda neler kaldır ?
İstanbul/Güngören'e geldiniz mi ?
Sizce Asus markası iyi mi laptoplarda
Ofisinizi büyütme gibi bi fikriniz var mı ?

teşekkurler :)
Sakarya ve Erzurumà gelmiştim . Erzurumdan aklımda kalan boyum kadar kar vardı :)
güngörene de geldim

Asus iyidir, bilgisayarlarımdan biri asus.

Ofisi tabiki büyütme fikrim var :)

Forumda Görevli Olan Moderator Admin Süper Moderator vs. Bu Görevlilere Forumla İlgilendikleri İcin Bir Ücret vs. Vermeyi Düsündünüzmü
Nede Olsa Forumu Bunlar Cekip Ceviriyor Konularda vs.
Forumda Kurallarin Çiğnenmesi Durumunda Uyarilmadan Hesap Banlamasi İslemi Hakkindaki Görüsünüz Nedir
Görevli arkadaşlara ücret verecek gücümüz yok maalesef henüz

ben sebebsiz yere banlanan kullanıcıların neden banlandığını öğrenmek istiyorum, sonuçta hem maddî ve manevi olarak destek veriyoruz, ilgin için teşekkürler ozanın kardeşiyim ben Emrah abi
Kimse sebepsiz banlanmaz

Neden bu kadar karanlık bir yapınız var :)
@admin;
Kim demiş ? :)

Karşıyakadan böyle bi ortam çıkması gurur verici :)

Karşıyaka merkezde mi yoksa kenar bölgelerde mi ikametgah ediyorsun? serinkuyu bayraklı vs. nerede oldugunu belirtirsen sevinirim :o
Mavişehirdeyim

Turkmmo sadece bir web sitesimi yoksa kurumsal tarzda ofisiniz ya da ekibiniz var mı?
-Varsa yöneticilerin ne kadarlık bir bölümü orada bulunuyor?

Forumu ilk kurduğunuzda oyun forumu anlamında büyük bir açık vardı. Ama yinede tanıtım yapıp bu denli büyütmek zor olsa gerek. Tanıtıma nasıl ve nereden başladınız?

Sitenin oyun yerine başka bir alana hitap etmesini ister miydiniz?

Sizin online oyunlarla aranız nasıl? :)
Ofisimiz var. Shorty ve Philos ofisteler.

Başlangıçta tanıtım yapmadık açıkçası, site içeriği sayesinde büyüdü.

Oyun iyidi, başka bir alan düşünseydim o kategoride site açardım :)

Bazı kurallar çok katı değilmi sizce ?
Katı olması gerekenler katı sadecce :)

sgtpricenin bedelini çok agır ödettiniz bana

Merhaba iyi günler rica etsem bu 3 gün için logoyu kararta bilirmisiniz. Soma İçin

sakaryada nerelere geldınız ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri