Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 646
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bence turkmmo nun yeni yazı stilleri daha güzeldi ancak şimdikiler çok daha kötü olmuşlar ve artık sebepsiz bir şekilde gelen turkmmo ya girdiğimiz zamanki önümüze çıkan reklam çok çok kötü olmuş eskiden böyle birşey yoktu ve çok güzel di bence bunun bir çaresine bakmalısınız sitemizin zaten reklam a ihtiyacı yok neden reklam aldınız açıkçası anlamış değilim belki finansal birşeydir ama bence şuanki turkmmo nun hali hal değil, eğer düşüncemi bir göz önüne alırsanız çok iyi olur, söylediğim şeylerde bir hatam olduysa affedin, siz en iyisini bilirsiniz, iyi forumlar

* En sevdiğiniz dizi nedir ?
* Sizin için sanal alemde turkmmodan önemli birşey varmı ?
* Eğitim olarak ne mezunusunuz ?
* Yaşını kaçtır ?

Şimdiden teşekkürler.

Sayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğim Yönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbim uzun sürdürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır bilal abiye sorabilirsiniz

Bu forumu açarken hedefiniz neydi? Ulaşabildinizmi.

benim mmomt2 venuste full edit carım vardı simdi ely#2 oldu işte çarıma giremiyorum 7-8 aydır girmiyordum silindimi acaba yardım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri