xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 646
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bende KARŞIYAKA da oturuyorum benimde forumum var ve sizle tanışmak istiyorum ?

Bahsedildi Sorunu Halen Düzeltilmedi ?

Merhaba adminim,yıllardır forumu takip ediyorum ve aşırı derecede rahatsız olduğum bir durum var ki bu durum zamanında bana forumu bıraktırıp 14 ay kadar foruma girmemiştim sırf bu durum yüzünden lütfen ilgilenin...

Neden sadece Beşiktaş,Bursaspor,
Galatasaray,Fenerbahçe,Göztepe, Karşıyaka,Orduspor,Eskişehir,Trabzon'un grubları ve
trabzonspor.png

karsiyaka.png

gibi resimleri varken başta Kayserispor olmak üzere neden diğer takımların ne grubu nede resmi yok ? Bi açıklama yaparmısınız lütfen tarafsız bir forum olduğunuzu düşünüyoruz

Böyle bir forum sitesi için , ortam için bu kadar güzel arkadaşlıklar kurmama vesile olan @admin; teşekkür ediyorum. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelik olarak merhaba
oyun hesabım ile ilgili shorty ye size özel mesajlar attım hiç bir cevap alamadım co adminimiz ve yöneticimiz yetkilier olmadığı için yardımcı olamadı bizlerin attığı özel mesajlara bile cevap verilmiyor bunun özel bir nedeni mi var ? işlerimiz yoğun demeyin bir mesaja 2 3 hafta cevap vermemeyi sağlıycak yoğun bir bir iş bilmiyorum ben yardımcı olmak istemiyorsanız açıkça belirte bilirmisiniz yada özel mesaj yolu ile yardımcı olabilirmisiniz işleriniz oluyor biliyorum herkezin işleri var fakat bir mesaja bile cevap vermek zor olmasa gerek
Oyun hesabın ile ilgili destek.elym2.com adresinden ticket atabilirsin.

Bana mesaj at dedin attım tam 1 haftadır cevap vermedin

3 haftadır chara giremiyorum ?
Hiç durmadan sürekli her konu altından bize mesaj yazan kişilere maalesef yardımcı olmuyoruz. Sana ilk yardımcı olacağım söylediğim günden beri alakalı alakasız her konu altından mesaj yazıp forum kurallarını çiğniyorsun. Maalesef yaygara yaparım işimi çözdürürüm durumu bizim forumda işlemez.

Bencede Süper olur adminim daha kolaylaşsa gm olmak istiyoruz ama korku oluyor insanda daha rahat olsa süper olur diye düşünüyorum :)
Dediğim gibi düzenlemeler yapacağız :)

Bende KARŞIYAKA da oturuyorum benimde forumum var ve sizle tanışmak istiyorum ?

İlerleyen dönemlerde işlerimizin rahatladığı günlerden birinde bir izmir buluşması yapabiliriz :)

Merhaba adminim,yıllardır forumu takip ediyorum ve aşırı derecede rahatsız olduğum bir durum var ki bu durum zamanında bana forumu bıraktırıp 14 ay kadar foruma girmemiştim sırf bu durum yüzünden lütfen ilgilenin...

Neden sadece Beşiktaş,Bursaspor,
Galatasaray,Fenerbahçe,Göztepe, Karşıyaka,Orduspor,Eskişehir,Trabzon'un grubları ve
trabzonspor.png

karsiyaka.png

gibi resimleri varken başta Kayserispor olmak üzere neden diğer takımların ne grubu nede resmi yok ? Bi açıklama yaparmısınız lütfen tarafsız bir forum olduğunuzu düşünüyoruz
Özel mesajlada cevap vermiştim buradan da vereyim. Forumda belirli bir taraftar sayısına ulaşan takımlarnı ranklarını koyuyoruz

Böyle bir forum sitesi için , ortam için bu kadar güzel arkadaşlıklar kurmama vesile olan @admin; teşekkür ediyorum. :)

Ben teşekkür ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri