- Konular
- 2,171
- Çözüm
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1,041
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- 1,054
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
* Terfiler yaklastımı acaba ipucu verirmisiniz biraz ?
* Arabanız varmı ?
* Tekirdaga geldinizmi hic ?
* Moderatorleri nasıl buluyorsunuz ?
* Sizce ben nasılım foruma iyi hizmet verebiliyormuyum yoksa daha calısmalıyımmı ?
* Zeyno niye girmiyor fahrimi olacaj yoksa?
* Yarısmalar olucakmı ?
* Hediye 5 kristaller yenilencekmi elym2de ?
1 ayda sana anca yanit gelir
iyi sormuşsun 
Adminim neden surekli böcek avatarini tercih ediyorsunuz.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşla ben burdan user almak istiyorum nasıl olcaq ?
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,572
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,491
- DevLira
- 0
Bi ara üyenin kaç konu açtığını gösteren bir eklenti gelmişti neden kaldırıldı?
Eski yıllarda unutamadığınız bir kaç üye varmı?
Forumu bukadar büyük bir hale getirmeyi nasıl başardınız?
Eski yıllarda terfileri kendiniz yaptığınız oldumu?
Son olarakta foruma tekrar üye olacığımdan değil
,ama eski yıllarda özel karakter kullanabiliyordu üye olurken.Şimdi neden kullanılmıyor?
Son olarakta foruma tekrar üye olacığımdan değil
,ama eski yıllarda özel karakter kullanabiliyordu üye olurken.Şimdi neden kullanılmıyor?
Son düzenleme:
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
Kullanıcı hesaplarının güvenliği size ait maalesef biz çok müdahale edemiyoruz.Öncelikle bu kadar uzun süredir bir forumu ayakta tuttuğunuz için gerçekten taktiri hak ediyorsunuz Emrah abi.
Benim ilk üyeliğim 9parmakdp çalındı kaç defa yardım istememe rağmen cevap alamadım bende bunu kurdum sonra. Forum gerçekten çok iyi her bölümü dolu. fakat ben metin2 ile ilgilendiğim için genelde o bölüme daha çok vakit ayırıp daha çok dikkat ediyorum YGS için ara verdim paylaşımlara ve bölüme en son 1 ay önce kadar girdiğimde açıkcası çok şaşırdığım bir durum meydana gelmişti. Ben foruma ara vermeden önce satış yapmak isteyen 100 lerce konuyu kapattırdım forumun bir paylaşım platformu olduğu için bu tür insanları dolandırmak için yapılanların bir nebze olsun önüne geçmek istedim ama girdiğimde Turkmmo Ticaret Merkeziadlı bir bölümle karışılaştım. Açıkcas büyük bir hayal kırıklığı yaşadım sebebi bölümün amacı dışında kullanılması bölüme isteyen herkez konu açabiliyor. Özellikle bazıları yabancı forumlardan dosylar v.s bularak "ben yaptım" edasıyla insanları kandırıp satmaya çalışıyor onu geçtik bir çoğu yapılan paylaşılmış dosyları v.s satmaya çalışıyor yan hesapla konuya yorum atıp sanki alanlar oluyormuş gibi insanları galyana getirmmeye çalışanlar bile var.
Benim söylemek istediğim eğer bölümle ilgilenilirse gerçekten foruma yakışacak bir bölüm olabilir. En azından biri alışveriş yaptığında yarın veya bir başka gün aldığı dosyanın aslında başka yerde ücretsiz verdiğini öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşamak kendini kandırılmış hissetmez.
Bunlar benim kendi düşüncem en azından söylemek istedim bir kusur işlediysem Affola..
@admin
Ticaret merkezi kategorsiine elbette herkes konu açabilmeli ona limit getiremeyiz şuan için ileride belki olabilir. Dediğin durumlarda alıcının dikkate dip araştırması gerekli. Buna biz birşey yapamayız ki ? Biz sadece alıcı ve satıcıyı bir araya getiririz.
En çok oynadığınız bilgisayar oyunu ?
En çok izlediğiniz sinema ?
En çok okuduğunuz kitaplar ?
Örnek aldığınız kişiler ?
Son olarak profilinizde neden at sineği resmi olduğu
@admin
Call of duty serileri, fm serileri
En çok izlediğiniz sinema sorusunu tam anlayamadım
Fakat cem yılmazın filmlerini severimKitap olarak isim vermek istemiyorum genel olarak siyasi kitaplar okurum.
Örnek aldığım, idolüm olan biri yok açıkçası
Özel bir sebebi yok

Gelmedim henüzKocaeli hiç geldiniz mi? Geldiyseniz bekleriz darıca ya![]()

oyuna nezaman gireceğinizi biz belirlemiyoruz ki onu neredne çıkardın ?Emrah abi Özel mesajıma bakarmısınız Cevap alabilirsem sevinirim çünkü sizide az çok ilgilendiriyor...
Elymt2 ye gm alım kuralları çok katı değl miKimlik ten söz etmiyorum [Oyun online süresi ve Ne zaman Gireceğimizi Adminlerin belirlemesi]
Allah korusun Size birşey olursa Aklınızda forumu ona devretcek bi isim varmı (Söylemenze gerek yok evet var yada hayır yok)
Türkay [Shorty]'e hiç bir yerden ulaşamıyoruz varmısın yokmusundaki hamdi beyden farksız onla konuşma şansı bulan seçilmiş kişi sayılır...
Ofistede böyle suskunmuskype 7/24 açık ama ses yok
Ofisiniz Böyle Tek katlı yada bina 1-2. kat olur öylemi yoksa dahamı değişik...
Türky çok yoğun çok fazla geri dönüş yapamaması normal sizlere
ofis 3 katlı bir binanın 2. katında
kısmetOyun Videoları bölümü bu yıl açılırmı![]()
Özel bir sebebi yok1 ayda sana anca yanit geliriyi sormuşsun
Adminim neden surekli böcek avatarini tercih ediyorsunuz.

User satmıyoruzarkadaşla ben burdan user almak istiyorum nasıl olcaq ?

Forumu çok kasan eklentileri kaldırmak zorunda kalıyoruzBi ara üyenin kaç konu açtığını gösteren bir eklenti gelmişti neden kaldırıldı?
Son olarakta foruma tekrar üye olacığımdan değil,ama eski yıllarda özel karakter kullanabiliyordu üye olurken.Şimdi neden kullanılmıyor?
Çok var fakat tek tek sayamam

Düzgün bir ekip en önemli olanı
TErfileri hep ben yapıyordum eskiden

Forumda bazı sorunlara yol açıyor özel karakterler bu sebepten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)