Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın Admin ve ya yetkililer benim isteğim Özel bir grup yapılması bu grup un adı
[h=3](Vps-Dedicated) Kurucu ' su ve ya sadece VDS Sahibi gibi birşey olabilir bunu istiyorum sizden server sahipleri için böyle bir grup açılabilir teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar
[/h]
[h=3](Vps-Dedicated) Kurucu ' su ve ya sadece VDS Sahibi gibi birşey olabilir bunu istiyorum sizden server sahipleri için böyle bir grup açılabilir teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar
[/h]
Sormak İstediğim Bir Çok Şey var fakat başınızı ağrıtmak istemem o yüzden özetliyeceğim.
1- Hatay'a Geldinizmi ?
2- Turkmmo'nun gidişatını nasıl buluyorsunuz.?
3- Photoshop'ta Bilgi seviyeniz nedir ?
4- İmzamdada Bulunan Dombra Şarkısını Dinledinizmi ? dinlediğinizde hissettikleriniz nelerdi?
1- Hatay'a Geldinizmi ?
2- Turkmmo'nun gidişatını nasıl buluyorsunuz.?
3- Photoshop'ta Bilgi seviyeniz nedir ?
4- İmzamdada Bulunan Dombra Şarkısını Dinledinizmi ? dinlediğinizde hissettikleriniz nelerdi?
Son düzenleme:
rütbem düştü ve sebebi forum dışı küfür neden forum dışı küfürlerde etkili oluyor ? ve ben ona uzman üye olarak değil arkadaşım olarak küfür ettim hemde şahsına aile değerlerine bile değil bu alımlardada alınmıcam sizce bu ağır değil mi ? o küfürü etmesem yönetici olcaktım büyük ihtimal şimdi ortalama 2.ci terfide çalışırsam alıncam yani 2 ay sonra forumu bile karıştırmadım skypeden ettiğim s ile başlıyan dalga amaçlı bir küfürü ispiklemiş.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)