kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

* Forumda bu aralar hatalar çogaldı gibi düzeltilecek mi ?
* Forum teması degişecek mi ?

Turkmmo nun yönetim terfisi nezaman gerçekleştirilecektir.

Şuanda forumaki gidişatım nasıl? Geçmişte 2-3 defa istifa etmiş olmam yönetici olmamı engeller mi?
Geçmişte istifa etmen bir - tabiki fakat son göreve geldikten sonraki hal vve tavırların daha önemli. Bize güven verdiğin ve foruma emek gösterdiğin sürece geçmişite yaptığın hataların önüne pek gelmez :)

Elym2 gmleri kim seçti ?
Ben, türkay ve bilal fakat ağırlıklı elemeyi bilal yaptı

Forumdaki çalışmalarım sizce nasıl ? iyi gidiyor muyum ?
Ne Tür bir oyun yapmayı planlıyorsunuz?
Mmomt2'nin online rekorlarına ulaştıgı yıllar?

Gördüğüm kadarıyla iyisin.
Oyun olarak ilk etapta tarayıcı tabanlı ardından bakacağız duruma göre
Mmomt2 nin online rekorları kırdığı anlık 3 bin online a ulaştığı yıllara geri dönmemiz zor tabiki çünkü şuan çok fazla server var fakat elym2 nin anlık online sayısı 2000 in üstünde şuan. Sürekli bir artışta

- Bir insanda olmazsa olmaz diyeceğiniz özellik ?

- En nefret ettiğiniz tavır şekli ?

- İyi akşamlar :o
Güvenilirlik önemli

En çok ukala insanlardan nefret ederim

1)Abi galiba ofisin sahibisin.Ofisin çalışma alanı nedir?

2)Sana ait,turkmmo ve eliteturks dışında site var mı?

3)Turkmmo Genellikle online oyunlar üzerine kurulu,zaman içerisinde bu değişebilir mi?

Ağırlıklı olarak web ve oyun projeleri üzerine çalışıyoruz

Çok fazla sitem var fakat buradan yazamam çoğunu

Turkmmo ben varolduğum sürece ağırlıklı olarak oyunlar üzerine bir site olarak kalacak

Çoğu kişi ilk sorularını Kişisel gelişmleriyle ilgili vs. sormuş , Sizce benim durumum nedir iyi kötü ne diyebilirsiniz ?
Göztepe hakkındaki görüşlerimi burdan yazmam demişsiniz çok hoşuma gitti bu bir ara izmire gelmiştim bizzat yaşadım karşıyaka tribünündede sizinde Tribünde yeriniz varmı ?
Şirket gelişince kendi oyununuzu kurmayı planlıyorsunuz okuduğum kadarıyla forumdan yetkili ve iş yapabilecek kişilerle birlikte mi açmayı planlıyorsunuz yoksa tamamen şirket görevlileriylemi ?
ElyM2'de vakit buldukça online olarak kontroldür v.s yapıyormusunuz ?
Forum'da rank işlerine bakmıyorsunuz tamamen bilal abide bu vakitsel problemlerden mi yoksa zamanında edindiğiniz tecrübelerden mi ?

İyi günler :)
Bana bu soruyu soranlar genelde performanslarından memnun olduğum kişiler. Doğrudan hepinizi detaylı takip edemiyorum işlerimin yoğunluğu sebebiyle fakat mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum memnunum gidişatınızdan
Basketbolda her maça giderim, futbolda da mümkün olduğunca giderim. Bu sene pek deplasmana gidemesemde daha önceki yıllarda daha sık giderdim
Şirkete çalışan personel ihtiyacı olduğunda ilk bakacağımız yer turkmmo olacak tabiki
elym2 de online oluyorum genelde görünmez olarak geziyorum
Hem vakitsel olarak hemde bilal artık benim nasıl şeyler istediğimi biliyor, kendiside çok tecrübe kazandı. Gözüm kapalı forumu emanet ederim kendisine. Kişilik olarakta çok güveniyorum bilale, bu terfi işlerini 2 kişi yaparsa çorba olabiliyor 1 kişinin takip etmesi daha sağlıklı

* Forumdaki calısmalarım nasıl fazla aktif olmak avantaj saglarmı
* Terfilerde yardim ediyormusunuz
* Samimi yonetim uyeleri kim
* Forumun gelismesini ve ilerlemesine saglayan yonetim uyelerine neler dersiniz
Aktif olman tabiki avantaj. Nekadar aktif olursan okadar iyi
Terfilere bir süredir doğrduan hiç müdahalem olmuyor. Bilal yeteri kadar iyi yapıyor bu işi.
Foruma katkı sağlayan emek gösteren yöneticiler bizim gözümüzde her zamna farklı konumdalar

turkmmo@gmail.com'a mesaj attım cevap yok ?
haftasonu cevap alamazsın maalesef pazartesi dönüş yapılacaktır

* Forumda bu aralar hatalar çogaldı gibi düzeltilecek mi ?
* Forum teması degişecek mi ?
sömestr kaynaklı yoğunluk var o yüzden hatalar var ama çözümü için denemeler yapıyoruz
tema değişecek

Turkmmo nun yönetim terfisi nezaman gerçekleştirilecektir.
Terfiler konusunda net tarihler yok, ihtiyaç oldukça yapıyoruz

Emrah abi yakın zamanda yada ilerde forumun sunucusunu büyütmeyi düşünüyormusun (hosting) (Sorma sebebim yetmiyor gibi sık hata alıyoruz) ?

Sizce benim gidişatım nasıl herkes soruyor , bende sorayım bari :) benim durumum ve Forumdaki hal ve hareketlerimde düzeltmem gereken birşey varmı ?

ve bana bahsetmiş oldugunuz ekip hazırmı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri