Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Özel olucak ama neyse girdim artık :)

Yaşınız büyük bilgisayarla cok ilgileniyorsunuz Shorty türkayın yasındakıler genelde ünüversitede

Sizin mesleginiz nedir yani bilgisayardanmı para kazanıyorsunuz yada gerçek mesleğiniz nedir

Ne ilgileniyorsunuz

Philos kimdir :) turkmmoda gm ve destek yazıyor :)
Ben Tm üye iken Shorty özel mesaj atmıştım. Metin2 serverimde ışıklar yanıp sönüyor yardımcı olur musun diye nasıl bir sorun hemen çözelim dedi açıkladım bir daha mesaj atmadı :D ordaysa iletir misin içimde kaldı Emrah abi :D
Size attığım özel mesajı gördünüz mü ?

Metin2'ye ne zaman başladınız?
Uzun süredir bu işin içindesiniz sıkıldığınız,bırakıp gitmek istediğiniz oldu mu?
Şirketin gelecekteki hedefleri nelerdir? Kendini nelerde görmek istiyor? Sadece metin2 üzerinden mi gidecek? Hedefleri neler?
Türkiye`ye ilk girdiği senelerde başladım hatta o ara internet siteside açmıştım oyun ile ilgili.
Pek olmadı açıkçası
Sadee metin2 üzerinden gitmiyoruz zaten şuan. Fakat burada açıklayamayacağım projeler var, bittikten sonra duyarsınız hepiniz :) 2-3 sene içerisinde oyun sektöründe söz sahibi bir şirket olacağımızı düşünüyorum

Tema zaten yeterince sade değilmi?
Bu ranklar bence her temaya yakışacaktır.:o(Tabiki sizin kararınınıza kalmış.)
Şuan kullandığımız tema sade değil. Çok daha sade ve basit olacak. Göz yormayacak + hız konusunda bize sorun çıkarmayacak bir tema olacak.

1_ homeofis işinde ileride olursa forumdan duyururmusunuz ?
2_ ofis çalışanlarından siz ve türkay bey mi sadece bu forumda ?
3_ Karşıyaka 'nın her hangi bir yemeği meşhurmu ?
4_ Sizce izmir'in karşıyaka'dan sonra gelen en güzel semti nedir ?
5_Arkadaşlık isteklerine ne sıklıkla bakıyorsunuz ?
İleride olursa tabiki öncelikli olarak turkmmo.com üzeriden duyururum.
Philos da bizimle beraber çalışıyor.
Karşıyaka`da meşhur olan şeyler. Midye, rakı-balık vs vs :D İzmir`in genelinde bulamayacağın bir yemek yok meşhur olarak.
Bana göre sadece KArşıyaka
Arkadaşlık isteklerine açıkçası uzun süredir bakmıyorum

@admin nick değiştirme olsun :)
Forum veritabanı çok büyük olduğu için nick değişiklikleri sorunlara yol açabiliyor bu yüzden yapmıyoruz

*Forumda kendinize en yakın hissettiğiniz kişi kimdir?
*Forumla ilgili değişik projeleriniz varmı?
Peacemackers
Evet forumla ilgili bazı projeler var. Sanırım 1-2 aya bitireceğiz

Özel olucak ama neyse girdim artık :)

Yaşınız büyük bilgisayarla cok ilgileniyorsunuz Shorty türkayın yasındakıler genelde ünüversitede

Sizin mesleginiz nedir yani bilgisayardanmı para kazanıyorsunuz yada gerçek mesleğiniz nedir

Ne ilgileniyorsunuz
Gerçek meslekten kastını anlamadım fakat daha önce turizm işi yapıyordum, şimdi direkt web projelerine yöneldim.

Philos kimdir :) turkmmoda gm ve destek yazıyor :)
Ben Tm üye iken Shorty özel mesaj atmıştım. Metin2 serverimde ışıklar yanıp sönüyor yardımcı olur musun diye nasıl bir sorun hemen çözelim dedi açıkladım bir daha mesaj atmadı :D ordaysa iletir misin içimde kaldı Emrah abi :D
Size attığım özel mesajı gördünüz mü ?

Philos, bizimle ofiste çalışan bi arkadaşımız. İletirim Türkay`a :D
Özel mesajları çok sık kontrol edemediğim için bir kaç ay geriden gidebiliyorum :)

Türkiye`ye ilk girdiği senelerde başladım hatta o ara internet siteside açmıştım oyun ile ilgili.
Pek olmadı açıkçası
Sadee metin2 üzerinden gitmiyoruz zaten şuan. Fakat burada açıklayamayacağım projeler var, bittikten sonra duyarsınız hepiniz :) 2-3 sene içerisinde oyun sektöründe söz sahibi bir şirket olacağımızı düşünüyorum

İnşallah.Belki Türkiye adına kendi oyunumuzu da yaparsınız inşallah... :)

Son düzenleme:
Pek olmadı açıkçası

anlad

Şuan kullandığımız tema sade değil. Çok daha sade ve basit olacak. Göz yormayacak + hız konusunda bize sorun çıkarmayacak bir tema olacak.

İleride olursa tabiki öncelikli olarak turkmmo.com üzeriden duyururum.
Philos da bizimle beraber çalışıyor.
Karşıyaka`da meşhur olan şeyler. Midye, rakı-balık vs vs :D İzmir`in genelinde bulamayacağın bir yemek yok meşhur olarak.
Bana göre sadece KArşıyaka
Arkadaşlık isteklerine açıkçası uzun süredir bakmıyorum

Forum veritabanı çok büyük olduğu için nick değişiklikleri sorunlara yol açabiliyor bu yüzden yapmıyoruz

Peacemackers
Evet forumla ilgili bazı projeler var. Sanırım 1-2 aya bitireceğiz

Gerçek meslekten kastını anlamadım fakat daha önce turizm işi yapıyordum, şimdi direkt web projelerine yöneldim.

Philos, bizimle ofiste çalışan bi arkadaşımız. İletirim Türkay`a :D
Özel mesajları çok sık kontrol edemediğim için bir kaç ay geriden gidebiliyorum :)

anladım emrah abi yakışır size işinizi severek yapıyorsunuz demi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri