- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Özel olucak ama neyse girdim artık 
Yaşınız büyük bilgisayarla cok ilgileniyorsunuz Shorty türkayın yasındakıler genelde ünüversitede
Sizin mesleginiz nedir yani bilgisayardanmı para kazanıyorsunuz yada gerçek mesleğiniz nedir
Ne ilgileniyorsunuz

Yaşınız büyük bilgisayarla cok ilgileniyorsunuz Shorty türkayın yasındakıler genelde ünüversitede
Sizin mesleginiz nedir yani bilgisayardanmı para kazanıyorsunuz yada gerçek mesleğiniz nedir
Ne ilgileniyorsunuz
- Konular
- 7,451
- Çözüm
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 627
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 385
- MmoLira
- -82
- DevLira
- 0
Philos kimdir
turkmmoda gm ve destek yazıyor
Ben Tm üye iken Shorty özel mesaj atmıştım. Metin2 serverimde ışıklar yanıp sönüyor yardımcı olur musun diye nasıl bir sorun hemen çözelim dedi açıkladım bir daha mesaj atmadı
ordaysa iletir misin içimde kaldı Emrah abi 
Size attığım özel mesajı gördünüz mü ?
turkmmoda gm ve destek yazıyor
Ben Tm üye iken Shorty özel mesaj atmıştım. Metin2 serverimde ışıklar yanıp sönüyor yardımcı olur musun diye nasıl bir sorun hemen çözelim dedi açıkladım bir daha mesaj atmadı
ordaysa iletir misin içimde kaldı Emrah abi 
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,056
- DevLira
- -3
Türkiye`ye ilk girdiği senelerde başladım hatta o ara internet siteside açmıştım oyun ile ilgili.Metin2'ye ne zaman başladınız?
Uzun süredir bu işin içindesiniz sıkıldığınız,bırakıp gitmek istediğiniz oldu mu?
Şirketin gelecekteki hedefleri nelerdir? Kendini nelerde görmek istiyor? Sadece metin2 üzerinden mi gidecek? Hedefleri neler?
Pek olmadı açıkçası
Sadee metin2 üzerinden gitmiyoruz zaten şuan. Fakat burada açıklayamayacağım projeler var, bittikten sonra duyarsınız hepiniz
2-3 sene içerisinde oyun sektöründe söz sahibi bir şirket olacağımızı düşünüyorumŞuan kullandığımız tema sade değil. Çok daha sade ve basit olacak. Göz yormayacak + hız konusunda bize sorun çıkarmayacak bir tema olacak.Tema zaten yeterince sade değilmi?
Bu ranklar bence her temaya yakışacaktır.(Tabiki sizin kararınınıza kalmış.)
İleride olursa tabiki öncelikli olarak turkmmo.com üzeriden duyururum.1_ homeofis işinde ileride olursa forumdan duyururmusunuz ?
2_ ofis çalışanlarından siz ve türkay bey mi sadece bu forumda ?
3_ Karşıyaka 'nın her hangi bir yemeği meşhurmu ?
4_ Sizce izmir'in karşıyaka'dan sonra gelen en güzel semti nedir ?
5_Arkadaşlık isteklerine ne sıklıkla bakıyorsunuz ?
Philos da bizimle beraber çalışıyor.
Karşıyaka`da meşhur olan şeyler. Midye, rakı-balık vs vs
İzmir`in genelinde bulamayacağın bir yemek yok meşhur olarak.Bana göre sadece KArşıyaka
Arkadaşlık isteklerine açıkçası uzun süredir bakmıyorum
Forum veritabanı çok büyük olduğu için nick değişiklikleri sorunlara yol açabiliyor bu yüzden yapmıyoruz@admin nick değiştirme olsun![]()
Peacemackers*Forumda kendinize en yakın hissettiğiniz kişi kimdir?
*Forumla ilgili değişik projeleriniz varmı?
Evet forumla ilgili bazı projeler var. Sanırım 1-2 aya bitireceğiz
Gerçek meslekten kastını anlamadım fakat daha önce turizm işi yapıyordum, şimdi direkt web projelerine yöneldim.Özel olucak ama neyse girdim artık
Ne ilgileniyorsunuz
Philos kimdirturkmmoda gm ve destek yazıyor
![]()
Ben Tm üye iken Shorty özel mesaj atmıştım. Metin2 serverimde ışıklar yanıp sönüyor yardımcı olur musun diye nasıl bir sorun hemen çözelim dedi açıkladım bir daha mesaj atmadıordaysa iletir misin içimde kaldı Emrah abi
Philos, bizimle ofiste çalışan bi arkadaşımız. İletirim Türkay`a

Özel mesajları çok sık kontrol edemediğim için bir kaç ay geriden gidebiliyorum

- Konular
- 917
- Online süresi
- 14m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 392
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 215
- MmoLira
- -668
- DevLira
- 0
Türkiye`ye ilk girdiği senelerde başladım hatta o ara internet siteside açmıştım oyun ile ilgili.
Pek olmadı açıkçası
Sadee metin2 üzerinden gitmiyoruz zaten şuan. Fakat burada açıklayamayacağım projeler var, bittikten sonra duyarsınız hepiniz2-3 sene içerisinde oyun sektöründe söz sahibi bir şirket olacağımızı düşünüyorum
İnşallah.Belki Türkiye adına kendi oyunumuzu da yaparsınız inşallah...

Son düzenleme:
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Türkiye`ye ilk girdiği senelerde başladım hatta o ara internet siteside açmıştım oyun ile ilgili.
Pek olmadı açıkçası
Sadee metin2 üzerinden gitmiyoruz zaten şuan. Fakat burada açıklayamayacağım projeler var, bittikten sonra duyarsınız hepiniz2-3 sene içerisinde oyun sektöründe söz sahibi bir şirket olacağımızı düşünüyorum
anlad
Şuan kullandığımız tema sade değil. Çok daha sade ve basit olacak. Göz yormayacak + hız konusunda bize sorun çıkarmayacak bir tema olacak.
İleride olursa tabiki öncelikli olarak turkmmo.com üzeriden duyururum.
Philos da bizimle beraber çalışıyor.
Karşıyaka`da meşhur olan şeyler. Midye, rakı-balık vs vsİzmir`in genelinde bulamayacağın bir yemek yok meşhur olarak.
Bana göre sadece KArşıyaka
Arkadaşlık isteklerine açıkçası uzun süredir bakmıyorum
Forum veritabanı çok büyük olduğu için nick değişiklikleri sorunlara yol açabiliyor bu yüzden yapmıyoruz
Peacemackers
Evet forumla ilgili bazı projeler var. Sanırım 1-2 aya bitireceğiz
Gerçek meslekten kastını anlamadım fakat daha önce turizm işi yapıyordum, şimdi direkt web projelerine yöneldim.
Philos, bizimle ofiste çalışan bi arkadaşımız. İletirim Türkay`a
Özel mesajları çok sık kontrol edemediğim için bir kaç ay geriden gidebiliyorum![]()
anladım emrah abi yakışır size işinizi severek yapıyorsunuz demi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)