InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1790 kristal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LeqoLash17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

burak düne kadar alttan bas bas bağıran sen değilmidin foruma konular açan sen değilmidin sinan hırsızdır diye şimdi ne değişti :D
Benim burak olmadigimi ogrenene kadar Burak Su an sinavda aksam kendisine dersin :D

burak düne kadar alttan bas bas bağıran sen değilmidin foruma konular açan sen değilmidin sinan hırsızdır diye şimdi ne değişti :D

sor bakayım ben burak ? kime hırsız demişim alttan ben hangi çarımla alttan birisine hırsız demişim onu bir araştır once ismail ? boş koyma ilkeri madem bu kadar seviyodun da neden aran iyiyken birine kufur ettiğinde ss sini alıp banlattın ?

sor bakayım ben burak ? kime hırsız demişim alttan ben hangi çarımla alttan birisine hırsız demişim onu bir araştır once ismail ? boş koyma ilkeri madem bu kadar seviyodun da neden aran iyiyken birine kufur ettiğinde ss sini alıp banlattın ?

la sinana demiyormudun hatta bana bile söylüyordun çar çaldı diye şimdi burda niye öyle diyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri