HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
​hani nerde kimi korumusum bi açıklasana ?
la konuyu baştan aşa okudum gördüm yazdıklarını ayrıca kişiliğinide belli etmişin yapılan iyiliği gelip buraya yazıyon hehee pes valla beklemezdim senden ya neyse belli etmen iyi oldu

la konuyu baştan aşa okudum gördüm yazdıklarını ayrıca kişiliğinide belli etmişin yapılan iyiliği gelip buraya yazıyon hehee pes valla beklemezdim senden ya neyse belli etmen iyi oldu![]()
​ula ilkeri gelip bana karsı savunuyon sonra kişilikten mi bahsediyon ismail baranın setini çaldığını sende biliyon ?
ben çalmadım çırpmadım ben bilmem ben anlıcağımı anladım olm yazık yemin ederim demek sen yapılan iyilikleri bile lehime döküyon ortaya yazık la bu kadar düşme be
​yaptıklarıma karsılık bana düşmanımı savunuyosan yapacak biişşey yok hadi iyi forumlar
@WatchOurLove; burak bak goruyonmu hala konusuyoLan shorty bile dedi carlarda yuksek oranli item yok yok diye neyin kafasini yasiyon hirsiz.
diyecek bişey yok bunda be Allah ıslah etsin
Allah bi kapiyi kapatir digerini acar.diyecek bişey yok bunda be Allah ıslah etsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)