B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kristal oda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asprox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

asprox

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
4d 2h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
326
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beyler sa ben bu kristal odayı npc den girip çıkılabilen ve düzenli süreler ile ejderha ve metin çıkan bir oda yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim baya kafa yordum deneme yanılma şeklinde hareket ettim fakat bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

Beyler sa ben bu kristal odayı npc den girip çıkılabilen ve düzenli süreler ile ejderha ve metin çıkan bir oda yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim baya kafa yordum deneme yanılma şeklinde hareket ettim fakat bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

dragon_lair.quest yada lua olan quest'i açıp npc vnum değiştirirsen istediğin npc ile giriş yaparsın sura ruhu harici demek istiyorum

questi ilet hangi npc ile giriş yapılacak ilet ayarlayayım

dragon_lair.quest yada lua olan quest'i açıp npc vnum değiştirirsen istediğin npc ile giriş yaparsın sura ruhu harici demek istiyorum

questi ilet hangi npc ile giriş yapılacak ilet ayarlayayım
Ağam npc değil de ben dungeon olarak iptal edip sadece map olarak kullanmak istiyorum

Ağam npc değil de ben dungeon olarak iptal edip sadece map olarak kullanmak istiyorum
O basit map editor ile duvarı kaldır ardından boss süresini ayarla iş bitti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri