HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bence ;
alın görün gerçek yüzünü aldım bin pişaman oldum 8 gündür putty ve admin panelleri bakımda .
isterseniz şiklayet kısmınada bakabilirsiniz.
full ulusal sunucu hakkında.!!!
alın görün gerçek yüzünü aldım bin pişaman oldum 8 gündür putty ve admin panelleri bakımda .
bence ;
senin serverinde sorun mu var ? sorun yok. şikayet konularına bakarsan geç teslimat veya müşterinin yapamadığı olaylardır. yani bi nevi senin gbi müşteriler. burdan yazıyorsnuz siteden destek istiyorsunuz. azıcık saygınız olsun

ama arkadaşlarımdan duydugum gibi putty ve adimn panelleri hala verilmemiş tüm müşterilerine bu yüzden biraz sakıncalı ghibi
bakım deyp duruolarmış
bakım deyp duruolarmış
Son düzenleme:
senin serverinde sorun mu var ? sorun yok. şikayet konularına bakarsan geç teslimat veya müşterinin yapamadığı olaylardır. yani bi nevi senin gbi müşteriler. burdan yazıyorsnuz siteden destek istiyorsunuz. azıcık saygınız olsun![]()
sorunumu yokmu
ben konunuzdaki Putty ve admin paneli her pakette verdiginizi okudum
Lakin şuan bakıyorumki ve admin paneli var ortada vede putty'den bir işlem yapabiliyorum oyun açma veyhut kapatma hariç .!! Ayrıca forum kısmınada hiç girmeyelim isterseniz .!! ve UlusalSunucu İnternet Hiz. karalamak adına yorum yapmadıgımı bilmenizi isterim sadece yaptıgınız işlerden herkesin haberi olmasını istedim. !!- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)