noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

UlusalSunucu Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s3yduna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bence ;

alın görün gerçek yüzünü aldım bin pişaman oldum 8 gündür putty ve admin panelleri bakımda .

isterseniz şiklayet kısmınada bakabilirsiniz.

full ulusal sunucu hakkında.!!!

bence ;

alın görün gerçek yüzünü aldım bin pişaman oldum 8 gündür putty ve admin panelleri bakımda .

isterseniz şiklayet kısmınada bakabilirsiniz.

full ulusal sunucu hakkında.!!!

senin serverinde sorun mu var ? sorun yok. şikayet konularına bakarsan geç teslimat veya müşterinin yapamadığı olaylardır. yani bi nevi senin gbi müşteriler. burdan yazıyorsnuz siteden destek istiyorsunuz. azıcık saygınız olsun :)

ama arkadaşlarımdan duydugum gibi putty ve adimn panelleri hala verilmemiş tüm müşterilerine bu yüzden biraz sakıncalı ghibi

bakım deyp duruolarmış

Son düzenleme:
senin serverinde sorun mu var ? sorun yok. şikayet konularına bakarsan geç teslimat veya müşterinin yapamadığı olaylardır. yani bi nevi senin gbi müşteriler. burdan yazıyorsnuz siteden destek istiyorsunuz. azıcık saygınız olsun :)
:) :) sorunumu yokmu :) ben konunuzdaki Putty ve admin paneli her pakette verdiginizi okudum :) :) Lakin şuan bakıyorumki ve admin paneli var ortada vede putty'den bir işlem yapabiliyorum oyun açma veyhut kapatma hariç .!! Ayrıca forum kısmınada hiç girmeyelim isterseniz .!! ve UlusalSunucu İnternet Hiz. karalamak adına yorum yapmadıgımı bilmenizi isterim sadece yaptıgınız işlerden herkesin haberi olmasını istedim. !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri