HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@DabuLu0041 ;
@asdas5151 ; Yorumları atan o şahıs müşterim değildir hiç bir şekilde sitemizde kaydı bile bulunmuyor.
Ayrıca o sekilde bir referansımızda yok.
Teşekürler . Bilgi için
Valla Ben Onlarla Çalışıyorum /var açıgı falanda yok bende eğer açık bulursanız söylersenizde hemen hallediyolar bana resmen bi elemanını verdiler sadece benle ilgilendi adam. Gayet ilgili başarılı ve büyüyen bir bilişim firması tavsiye ederim.
Saol Bilgi için .
Valla Kardeşim Hani Ben çalışmadım Şahsen Fakat Hani başka bir bilişimle çalışıyorum ginede ufak tefek diyolaglarımız var tabiki hani İyiler En azından Karşısındaki kişiyi Dikkate alıyolar burdan puan kazanırlar
hani Mesela Başka bi bilişimle çalışırken başkasına başka şey için yazsan takmaz bile seni ama burda böyle degiller Takıyolar burdan iyidir buda gösterirki Müşterilerine Destegi %100 dür yani
+ olarak
Faceden Birisi demişki Keşke Sizden Alsaydım Sunucumu xxxx Bilişimen aldıgımı pişman oldum demiş
Webbayimde : O bilişimde bizim gibi kalitelidir v.s v.s
iyi şeyler demiş Buda Hani Hak Yemediklerini Helal yoldan gittiklerini gösterir Ayrıca
Oto pack + Resimler v.s Gibi Hediye paketleri Var Fileslerde Güzel Bence Ama karar senin Ginede Hayırlı akşamlar...
hani Mesela Başka bi bilişimle çalışırken başkasına başka şey için yazsan takmaz bile seni ama burda böyle degiller Takıyolar burdan iyidir buda gösterirki Müşterilerine Destegi %100 dür yani
+ olarak
Faceden Birisi demişki Keşke Sizden Alsaydım Sunucumu xxxx Bilişimen aldıgımı pişman oldum demiş
Webbayimde : O bilişimde bizim gibi kalitelidir v.s v.s
iyi şeyler demiş Buda Hani Hak Yemediklerini Helal yoldan gittiklerini gösterir Ayrıca
Oto pack + Resimler v.s Gibi Hediye paketleri Var Fileslerde Güzel Bence Ama karar senin Ginede Hayırlı akşamlar...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...