Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Webbayim Telecommunications Services

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdas5151
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güncel +++++++++++++++

Bu nasıl bir konudur ya dalgamı geçiyosunuz milletle? Önce alayımmı sizce nasıldır diyosun tecrübesini aktarıp alma diyene karalama yapma diyosun sözde almayı düşünüp tavsiye bekliyosun almayı düşünene güzel güzel diye fikir belirtiyosun e o adam karalama yapıyosa sende yalakalık yapıyosun bu kadar barizde reklam yapılmaz arkadaş işiniz gücünüz burdan milleti ayartmak. Burası ""MÜŞTERİLERİN"" yorum atıp fikir görüş tecrübe paylaştığı yer olmaktan çıkmış
Not: Webbayimle, verdikleri hizmetle, müşterilere karşı tutumlarıyla ilgili olumsuz bir görüşüm yoktur çünkü denemedim siteden yalnızca bir pm attım sağolsunlar hemen cevapladılar onlara hayırlı satışlar dilerim bu konununda kilitlenmesini yada silinmesini rica ediyorum...

Son düzenleme:
Bu nasıl bir konudur ya dalgamı geçiyosunuz milletle? Önce alayımmı sizce nasıldır diyosun tecrübesini aktarıp alma diyene karalama yapma diyosun sözde almayı düşünüp tavsiye bekliyosun almayı düşünene güzel güzel diye fikir belirtiyosun e o adam karalama yapıyosa sende yalakalık yapıyosun bu kadar barizde reklam yapılmaz arkadaş işiniz gücünüz burdan milleti ayartmak. Burası ""MÜŞTERİLERİN"" yorum atıp fikir görüş tecrübe paylaştığı yer olmaktan çıkmış
Not: Webbayimle, verdikleri hizmetle, müşterilere karşı tutumlarıyla ilgili olumsuz bir görüşüm yoktur çünkü denemedim siteden yalnızca bir pm attım sağolsunlar hemen cevapladılar onlara hayırlı satışlar dilerim bu konununda kilitlenmesini yada silinmesini rica ediyorum...

Kafanmı İyi Hiç Bir Firmanın Adının Karalanmasına İzin Vermem ;

İster x Bilişim İster Başkası Fark etmez .

O Kişi Firmayla HiçÇalışmamış Birisi Olarak ;

' Ben aldım Hiç güzel değil Sakın almayın '' diyor .

Cevabını Verdim Sanırım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri