HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar Arkadaşlar ;
Yakın Tarihlerde Webbayim Telecommunications Services ' Den Metin2 Vps Server Alıcam ;
Sizce Nasıldır ;
Destekleri Nasıldır ? Yardımcı Oluyorlar mı ?
Tr Tarzı Emek Filesleri Nasıl ? Açıkları Varmı ?
Sitede Sorun Varmı Veyada Admin Panelinde ?
Auto Pack' ları Güzelmi ? Market Mobil Ödeme Çalışıyor mu ?
Bir Çok Hileler Engelli mi ?
Verdiğimiz Parayı Hakkıyla Karşılar mı ?
Webbayim Telecommunications Services ' de sunucu Barınan Veyatta Önceden Çalışmış Olanların Yorumlarını Bekliyorum .
Lütfen Karalama Yapmadan Saygı Çerçevesinde !.
Yakın Tarihlerde Webbayim Telecommunications Services ' Den Metin2 Vps Server Alıcam ;
Sizce Nasıldır ;
Destekleri Nasıldır ? Yardımcı Oluyorlar mı ?
Tr Tarzı Emek Filesleri Nasıl ? Açıkları Varmı ?
Sitede Sorun Varmı Veyada Admin Panelinde ?
Auto Pack' ları Güzelmi ? Market Mobil Ödeme Çalışıyor mu ?
Bir Çok Hileler Engelli mi ?
Verdiğimiz Parayı Hakkıyla Karşılar mı ?
Webbayim Telecommunications Services ' de sunucu Barınan Veyatta Önceden Çalışmış Olanların Yorumlarını Bekliyorum .
Lütfen Karalama Yapmadan Saygı Çerçevesinde !.
parayı alana kadar eyvallah aldıktan sonra seni tanımazlar aldıgıma bin pişmanım boşa para verdim adamlara
Karalama Yapmayalım Lütfen .
Son düzenleme:
Vallaha bende Webbayimi şimdi gördüm yaklaşık 1 saat önce Büyük Web için konu açmıştım ama Webbayimi şimdi inceledim açıkcası Webbayim den mi alsam diyorum ama kafam karıştı
..
.. Vallaha bende Webbayimi şimdi gördüm yaklaşık 1 saat önce Büyük Web için konu açmıştım ama Webbayimi şimdi inceledim açıkcası Webbayim den mi alsam diyorum ama kafam karıştı..
Webbayim Güzel Bence.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...