noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Webbayim Telecommunications Services

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdas5151
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu Halen Güncel ++ Nasıl Bilirsiniz ?

Öncelikle merhaba;

21 ocakta bir sunucu sipariş ettim. TR Tipi files istedim ve siparişi biraz sorunlar olsa da teslim aldım. Servera girdiğimde bazı özellikleri kullanmaya denedim ama çalışmadığını fark ettim. Bütün bunları bir kenara attım çünkü önemsizdi benim için. Sonra serveri istediğim şekilde düzenledim (item fiyatları,itemler vs.)... Geldik NPC lere 1 npcye skilleri g yapma npc olarak değiştirmek istedim. Her ne yaptıysam olmadı. Daha sonra ticket açtım ve durumu anlattım bana npc dosyalarını bozduğumu ve filesi tekrar kurmamı söylediler. Halbu ki oyun dosyalarını bozucak hiç bişi yapmadım. Bu şekilde bişi yapmadığımı söylediğimde aynı şekilde habire filesi tekrar kurmam için mesaj attılar başka bir şey denmeyince mecbur sıfırdan kurup her şeyi baştan yaptım.

Sonra oyuna 3-5 kişi çağırdım. Dropları açtım ama ne şanstır ki droplar açılmıyor. Dropları açtığım örümcek zindanı sonundaki koca slottan çıka çıka ya 10 yada 7-8 k gibi bir para çıktığı konusunda şikayet aldım. Pek önemsemedim. Sonra biri geldi dedi ki bunun neresi hile engelli adam gözümün önünde hileyi açmış takılıyordu kafasına göre. Exp desen ayrı bir dert yeni bir char açıp bizzat kastım 3-4 saatte 18 lv anca yaptım. bu 3-4 saat içinde de ne adam gibi para nede adam gibi item düştü.

Bu kadar saçma bir files görmedim. Bütün bunlara ek olarak arkadaş gayet ilgili, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor fakat dediğim gibi files konusunda pek yardımcı olamıyorlar, ha birde geçen gün sitemde ki forum linkini nereden değiştireceğim konusunda yardım istedim çünkü bütün dosyaları tek tek inceleyip değiştirdim. Kod bilmeyen biri değilim. Hiç biri olmayınca sordum bu nasıl değiştiriiliyor diye bana önce arayın bulun dediler sonra bende baktım hepsine yok felan dedim bu seferde başka dosyalara bakın dediler en sonunda dayanamadım beni uğraştırmayıp söyleseniz artık dedim. Homepage.php diye bir dosyayı düzenleyin dediler. Bakıyorum tema dosyalarında öyle bişi yok. O cevaptan sonra başladım yeni bir firma aramaya. Dedim serveri böyle bir yere emanet etmek en değerli varlığımı bir hırsızın eline bırakmak gibi bişi.

Şuanda bende yeni bir firma arıyorum ama facebook sayfalarından gelen bilgiye göre 1 hafta içerisinde filesleri felan değiştireceklermiş. Yeni filesler gelince deneyip görmeyi bekliyorum. Eğer telafi şeklinde sorunsuz bir files gelirse ne ala gelmezse webbayim kesinlikle çalışılmayacak bir firma.

Bence 1 hafta bekleyip yeni files'lerden sonra webbayim hakkında kararınızı verin.

Umarım bu düşüncelerim firma yetkilisinin hizmetimi felan sonlandırmasına ortalığın kızışmasına sebep olmaz :)

Herkese iyi forumlar

Merhabalar Arkadaşlar ;

Yakın Tarihlerde Webbayim Telecommunications Services ' Den Metin2 Vps Server Alıcam ;

Sizce Nasıldır ;

• Destekleri Nasıldır ? Yardımcı Oluyorlar mı ?

• Tr Tarzı Emek Filesleri Nasıl ? Açıkları Varmı ?

• Sitede Sorun Varmı Veyada Admin Panelinde ?

• Auto Pack' ları Güzelmi ? Market Mobil Ödeme Çalışıyor mu ?

• Bir Çok Hileler Engelli mi ?

• Verdiğimiz Parayı Hakkıyla Karşılar mı ?

Webbayim Telecommunications Services ' de sunucu Barınan Veyatta Önceden Çalışmış Olanların Yorumlarını Bekliyorum .

Lütfen Karalama Yapmadan Saygı Çerçevesinde !.
10 gündür daha karar veremedinizmi nerden alacağınıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri