HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
hp bugu yap yap sonra haksız yere ban deyaşam kutsaması olmuya bilir ama pandalardan hp bugu yaptıgın için ban yedin http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-ely2/2909802-kokaina'dan-hp-rekoru-saygilarrrrrr.html boşa yalvarma bişey bilmiyor ayağında
hp bugu mu ? boş boş konusyosun admin kendisi dedi zaten yasamdan ban yedin diye gereksiz yorumlar atma
Bu caralrında yasam wardı saten cocuk sınırsız ban yedın bu yüzden ss lerını herekz attı foruma bosuna konu acma bnce
yapan bulurmus 
yapan bulurmus 
Bu caralrında yasam wardı saten cocuk sınırsız ban yedın bu yüzden ss lerını herekz attı foruma bosuna konu acma bnceyapan bulurmus
![]()
tamam bende girip incelensin diyorum zaten yaşam varmıymıs yokmuymus senin çarlardaki yaşamları Shorty bildirdim ya para ile aldığın yaşamların gitti uzuluyosun dimi biliyorm
tamam bende girip incelensin diyorum zaten yaşam varmıymıs yokmuymus senin çarlardaki yaşamları Shorty bildirdim ya para ile aldığın yaşamların gitti uzuluyosun dimi biliyorm
benim carımda yasam yok bıkere
bycrea carında 2 tane war bak adam ban yemedi
senın gibi 20 30 tane yasam bulunduranlar banlandı
carlarını ıncelemısler kı ban yemısın 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)