- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kötü bir niyetim yok yanlış anlama onu bi dile getireyim öncelikle
http://www.turkmmo.com/oyuncular-arasi-iletisim-ely2/2920919-hesabim-kapatildi.html
Arkadaşım bu konuda "KİMSE SEBEPSİZ YERE BANLANMIYOR" demişsin. Şimdi 1 ay once butun çarlarım sınırsız ban yedi 6 ya yakın destek talepten ticket attım ilgilenilmedi.Daha sonra erdemaa ile konustum ticket numaralarını verdim sağolsun ilgilendi fakat ban sebebi gözükmüyor dedi.Admin ile konusmus sağolsun yasam kutsamasından ban yemiş demiş.
Şimdi ilk olarak Shorty çarında 10 dan fazla kutsama olan çarlar ban yiyecek dedi.Fakat benim ıp adresimden girdiğim bütün çarlarım ban yedi 50 level çarda dahil.
Daha sonra bu yaşam kutsamalarını Shorty ye ben bildirdim ss ler ile birlikte sonrasında bakım yaptı zaten bende kutsama olsa neden bildireyim.
Son olarak çarlarımda 1 tane bile kutsama yoktu.
Şimdi söyle bu ban sebepsiz yere atılmamış mı ?
@JeFFHaRdYFaN;
@admin;
http://www.turkmmo.com/oyuncular-arasi-iletisim-ely2/2920919-hesabim-kapatildi.html
Arkadaşım bu konuda "KİMSE SEBEPSİZ YERE BANLANMIYOR" demişsin. Şimdi 1 ay once butun çarlarım sınırsız ban yedi 6 ya yakın destek talepten ticket attım ilgilenilmedi.Daha sonra erdemaa ile konustum ticket numaralarını verdim sağolsun ilgilendi fakat ban sebebi gözükmüyor dedi.Admin ile konusmus sağolsun yasam kutsamasından ban yemiş demiş.
Şimdi ilk olarak Shorty çarında 10 dan fazla kutsama olan çarlar ban yiyecek dedi.Fakat benim ıp adresimden girdiğim bütün çarlarım ban yedi 50 level çarda dahil.
Daha sonra bu yaşam kutsamalarını Shorty ye ben bildirdim ss ler ile birlikte sonrasında bakım yaptı zaten bende kutsama olsa neden bildireyim.
Son olarak çarlarımda 1 tane bile kutsama yoktu.
Şimdi söyle bu ban sebepsiz yere atılmamış mı ?
@JeFFHaRdYFaN;
@admin;
Son düzenleme:
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 233
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güncel
- Konular
- 320
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
sabirli olun biraz kimsenin hakki yenmez
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
sabirli olun biraz kimsenin hakki yenmez
http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/2888839-ely-2-a.html
Çarlarım bu bakımda sınırsız ban yedi 1 ayı geçti daha ne kadar sabırlı olalım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)