- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adminim ben ely2#2 sunucusundanım 1 ay onceki bakımda butun çarlarım sınırsız ban yedi 50 level çarım bile ben yonetcimiz olan erdemaa ile konustum sizde yaşamdan ban yedi demişsiniz fakat benm çarlarımın bir tanesinde bile yaşam kutsaması yoktu 1 aydır oynayamıyorum ilgilenr misniz lutfen itemlerim gitti hep haksız yere rica etsem çarlarıma bakar mısınız çunku olsa da ban yesem başınızı ağrımam çarlarım;
Tulsadom
NeoNDaRK
WatchOurLove
NightStars
KoKaiNa
ilgilenirseniz sevinirim @admin;
bu arada serverdaki yaşamlar Shorty ye ben bildirdim zaten yaşam olsa bende neden söyliyeyim
konuyu kitlemeyin lutfen çunku ben destek talepten 6 tane talep yolladım (talep numaralarını erdemaa ya da attım) cevap gelmedi 1 ay kadar oldu @Drowzee;
Tulsadom
NeoNDaRK
WatchOurLove
NightStars
KoKaiNa
ilgilenirseniz sevinirim @admin;
bu arada serverdaki yaşamlar Shorty ye ben bildirdim zaten yaşam olsa bende neden söyliyeyim
konuyu kitlemeyin lutfen çunku ben destek talepten 6 tane talep yolladım (talep numaralarını erdemaa ya da attım) cevap gelmedi 1 ay kadar oldu @Drowzee;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Shorty Şu Arkadaş Perişan Oldu Yanıtla Artık
@Shorty
@Shorty
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)