romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ACIT vs lKabusKaoSl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Patagonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

KARŞILIKLI ALICAKTIK KOCUM HANİ ABİNLE ÖYLE KONUŞMUŞTUK ? MERAK ETTIIM NIYE ALAMADIN VİDEO ŞARAPCI MAYMUN SENİ NEYSE SENIN GIBI KARI GIBI CENE YAPMICAM GİDİP ÖZEL İTEM YAPMIŞ MAYMUN GENE KESEMEDİ :D SIKINTI YOK BENDE AYARLARIM ÖZEL İTEM KESERİM GENE HADİ İYİ FORUMLAR ABİSİ KİMLE AŞIK ATTIĞINI ÖĞRENMISSINDIR UMARIM BÜYÜDE GEL KARŞIMA ÖYLE DİKLEN HADİ EYV MAYMUNCUK :) :m08:

Madem sen video aldın buraya atta herkes görsün be hatice ;) Lafla peynir gemisi gitmez laf değil icraat yap :D Burdan ne şahlar ne padişahlar geçti senin gibi soytarıdan mı korkup çekinicem? Sen git kemal abine yalakalık yap onun eteğine sığın nasıl olsa ikinizda adam değilsiniz ;) Ha bu arada videoda herşey açık ve net kimin şarap bastığıda gayet ortada boşa konuşup daha fazla rezil olma. Sen adam olsan yalan konuşmazsın lan tırı vırı :D Vsde 14k yiyen adamsın benimi kesiceksin :D :D :D

Madem sen video aldın buraya atta herkes görsün be hatice ;) Lafla peynir gemisi gitmez laf değil icraat yap :D Burdan ne şahlar ne padişahlar geçti senin gibi soytarıdan mı korkup çekinicem? Sen git kemal abine yalakalık yap onun eteğine sığın nasıl olsa ikinizda adam değilsiniz ;) Ha bu arada videoda herşey açık ve net kimin şarap bastığıda gayet ortada boşa konuşup daha fazla rezil olma. Sen adam olsan yalan konuşmazsın lan tırı vırı :D Vsde 14k yiyen adamsın benimi kesiceksin :D :D :D

La maymun nerde 14 k hani ben göremiyorum 14 yiyen car zaten kesilir o bu ıvır zıvır bahaneler bulma la bana kemalı tanımam etmem adam geldıgınde şehiri terkeden sensın ben değilim la korkudan abılerının arkasına sığınıyosun hanı olm cektıgın vıdeo nerde vıdeo abınemı cektırdın vıdeoyu lale adamım diye geziyosun bide he seni sokak karısı anca cene yap ıcrat yapma bebe :) :m08:

La maymun nerde 14 k hani ben göremiyorum 14 yiyen car zaten kesilir o bu ıvır zıvır bahaneler bulma la bana kemalı tanımam etmem adam geldıgınde şehiri terkeden sensın ben değilim la korkudan abılerının arkasına sığınıyosun hanı olm cektıgın vıdeo nerde vıdeo abınemı cektırdın vıdeoyu lale adamım diye geziyosun bide he seni sokak karısı anca cene yap ıcrat yapma bebe :) :m08:

O kadar şaraba yükleniyorsun ki 14k yedin hala yatmıyorsun işte ;) Tanımıyorsun ama iyi yalakalık yapıyorsun kemal abine :D Şehri terk etme olayınıda bi senden duydum kemal bile böyle bir saçmalığa güler :D İkinizda birbirinizden betersiniz kemal çocuk sen ondan çocuksun neyse konumuz vsde kesip 50t parasını aldığım adam değil konuyu değişme :)

///

Moderatör tarafında düzenlendi:
///
Demek küfür etmeye başladın he. @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri