- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ne birleşmesinden bahsediyosunuz siz ely1 arkadia oyuncularının cektigi sıkıntıları hanginiz cektiniz ely1 oyuncuları savunma iitemler almak için 2 set 3 set çar verirken bir edite böle bi saçmalıgı nasıl düşünebiliyosunuz bir edit için 4 set çar verdinizmi kendi menfaatleriniz için bunu dile getiremezsiniz sizce bunu ely1 oyuncuları kabullenirmi oranlar 15 düşürüldügünde çektigimiz sıkıntı ortada biz o sorunları atlatarak ely1 de bir ortam yarattık sizce 2inci bi olayı kaldırabilirmi
ely1 böle bişey hayal ürününden başka bişey olmaz
juchei sana gelirsek eminim arkadiadaki juche sensin es kolye almıstım senden 2 set item verdim sana saçmalıgı bırakın ely2 için çabalayın el1 olayın içerisinden uzak tutun bunu eminimki türkayda biliyo ve aynı düşüncelere sahip oldugumu biliyorum
hayal kurmak güzeldir ama mantık bitmeden.
juchei sana gelirsek eminim arkadiadaki juche sensin es kolye almıstım senden 2 set item verdim sana saçmalıgı bırakın ely2 için çabalayın el1 olayın içerisinden uzak tutun bunu eminimki türkayda biliyo ve aynı düşüncelere sahip oldugumu biliyorum
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 175
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ne birleşmesinden bahsediyosunuz siz ely1 arkadia oyuncularının cektigi sıkıntıları hanginiz cektiniz ely1 oyuncuları savunma iitemler almak için 2 set 3 set çar verirken bir edite böle bi saçmalıgı nasıl düşünebiliyosunuz bir edit için 4 set çar verdinizmi kendi menfaatleriniz için bunu dile getiremezsiniz sizce bunu ely1 oyuncuları kabullenirmi oranlar 15 düşürüldügünde çektigimiz sıkıntı ortada biz o sorunları atlatarak ely1 de bir ortam yarattık sizce 2inci bi olayı kaldırabilirmi
Hayal kurmakla alakası Yok Sizde oyuna para yatrıyosnız Ely2 dekiler yatırıyor Ely2nin Mavi1 ci köyünü toplasan Ely1 de ki mav2 .köy etmiyor Böyle nereye kadar devem edicek ?
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Abi sen olayı anlamamışsın, burayı sadece oyun sahibinin para kazandığı bir yer olarak değerlendiriyorsun ve bu noktada yanılıyorsun. Hiç yokken birleşim safsatası çıkarıldı ve bunu oyun sahibinin çıkarına dayatarak bana sunuyorsun gerekeni yapacaktır bilmem ne. Bu işin gerçekten bu şekilde olacağını düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Türkay yaptığı işi seven biri, bu nedenle bizlerin fikirlerine saygı duymuştur duyacaktır da. KARAM3L arkdaşımızın da belirttiği üzere Arkadia oyuncusu bu noktaya gelene kadar büyük sıkıntılar çekti paralar yatırıldı itemler bozuldu yeri geldi kazıklandıkta zar zor bir set dizdik ve şu an girip oyuna bakacak olursan müthiş bir ortam var çoğunluğun mutlu olduğu bir ortam ve talebimiz bu ortamın bozulmaması yönünde. Ely2 için alternatifler mutlaka düşünülecektir fakat Ely1'in bunların dışında kalacağını umuyorum.
Saygılarımla..
Saygılarımla..
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hayal kurmakla alakası Yok Sizde oyuna para yatrıyosnız Ely2 dekiler yatırıyor Ely2nin Mavi1 ci köyünü toplasan Ely1 de ki mav2 .köy etmiyor Böyle nereye kadar devem edicek ?
bu benim sorunummu senin sıkıntını ben neden ikinci kez cekmek zorundayım bikeze yaşadık onu biz kendinize gelin.
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O Ely 2 Dekilerin Sorunu Ely2 Geçmeden Önce Düşünücektiniz Gittiniz Es leri Çektiniz Şimdi Birleşme Olsunda Full Es Ler Sizin Olsun K.B.Ç EDİTLERE SET VEREMLERDE MADURİYETİYLE KALSIN [ELY2 GEÇMENİZİ ADMİNLER VEYA USERLER SÖLEMEDİ SİZ KARAR VERDİNİZ SİZ USER SİNİZ BİRLEŞİP BİRLEŞMEMEK SİZE KALMAMIŞ