BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely1 - Ely2 BİRLEŞSE HİÇ FENA OLMAZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Birleşme olsa fena olmaz aslında, ancak item oranları, oyun düzeni nasıl etkilenir, nasıl toparlanır bunların düzenlenmesi gerek :) (Ely1 oyuncusu olarak kendi yorumumu belirttim.)

Userin Düşmesi Ely2 Yi İlgilendirir Onların Sorununu Neden Ely1 De Üstlensin Ki ?

ne sorunundan bahsediyon la çıkarlarınız için istemiyosunuz apaçık ortada yetkililer ely2 kaybetmesine göz arda etmez gereğini yapar siz şimdiden satın k.b.ç itemlerinizi

Moderatör tarafında düzenlendi:
ne sorunundan bahsediyon la çıkarlarınız için istemiyosunuz apaçık ortada yetkililer ely2 kaybetmesine göz arda etmez gereğini yapar siz şimdiden satın k.b.ç itemlerinizi

İki mesejında da "Menfaat" olarak nitelendirdiğin hususu çok merak ettim şu an. Ben bu oyuna para yatırdım bunu hayır amaçlı değil tabii ki çıkarım için zevk almak için yaptım. Zamanında doğru bir seçim yaparak Gracia'da başlamışım ve şu an oynadığım sunucunun durumundan da memnunum her hangi bir birleşime olumlu bakmıyorum.
Diğeer yandan sormadan edmeyeceğim, senin birleşimde ki amacın nedir? Yani hiç şüphem yok kendi ÇIKARLARINI düşünmüyorsun. Fakat sebebi ne, neden birleşimi bu kadar istiyorsun? Cevap olarak Ely2'de ki oyuncu sayısının yetersizliğini kabul etmiyorum çünkü arkadaşın da belirttiği üzere bu problem Ely1 oyuncularını uzaktan yakından ilgilendirmiyor. Sadece düşünceni merak ediyorum ve cevabını bekliyorum.

Arkdaşlar Ely2 ile ely1rin birleşmesi item sorunu olamaz KeryKeon Yöneticeler boşa durmuyor Sonuçta oyunla ilgileniyolar bununda üstesinden gelinir buda olur Ne birleşmeler oldu Gracia yı Hatırlayın Arkadia oldu Uzun sürdü ama Oldu Burdada olmucak bişey yok Kmseninde Çıkarcılık yaptığı yok sizde bu oyuna para yatırdıysanız Bizde yatırdık ely2nin göz göre göre Tükenmesinide beklicek değiliz Sonuçta 2si de editli server . @Shorty @Admin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri