Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely1 - Ely2 BİRLEŞSE HİÇ FENA OLMAZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben birleşmesinden yanayım fakat oyuncuların düşünceleri daha da önemli.

bunu istemeyen ely1 dekiler onlarında tek sebebi menfaat es itemleri yüzünden ben böyle düşünüyorum apaçık ortada neden istemedikleri ancak ely2 nin durumu çok vahim durum ortada yöneticilerin birşeyler yapması şart

Ben birleşmesinden yanayım fakat oyuncuların düşünceleri daha da önemli.

Haklısın Gittikçe User sayısı azalıyor dahada kaybetmeden Birleşmedinde fayda var Zaten sizde yöneticeler olarak Fark etmişsiniz user sayısının azaldığını.

Bence birleşmesi lazım birleşirse çok güzel ortam ve çekişme olabilir.

Bencede birleşmeli fakat efsun oranları her 2 taraf için de en uygun şekilde ayarlanmalı bilindiği üzere ely 1 savunma efsunları 15 ve marketlerinde savunma efsunu bulunmuyor ataklarıda 25 çoğu itemleri ataklı ely 2 ye geldikleri sırada bizim her itemimiz de savunma efsunu bulunuyor ely 1 çok büyük zorluklar yaşıyacaktır yöneticilerimiz bunu en iyi şekilde telafi edebilirler ise birleşsin

Bencede birleşmeli fakat efsun oranları her 2 taraf için de en uygun şekilde ayarlanmalı bilindiği üzere ely 1 savunma efsunları 15 ve marketlerinde savunma efsunu bulunmuyor ataklarıda 25 çoğu itemleri ataklı ely 2 ye geldikleri sırada bizim her itemimiz de savunma efsunu bulunuyor ely 1 çok büyük zorluklar yaşıyacaktır yöneticilerimiz bunu en iyi şekilde telafi edebilirler ise birleşsin
Birleşince onların efsunlarıda 30a çıkar yada bizimkiler 15 e düşer ve Marketede savunma efsunları eklenebilir. Bunda birşey yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri