Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely1 - Ely2 BİRLEŞSE HİÇ FENA OLMAZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bencede iyi olur 2 serverde de oyuncu sayısı az birleşirse iyi olur

Bende Graciada Oynadım Kaira vesayre birleşti Sorunlar oldu Atlatıldı Herkez oyununa devam etti . Arkdia oldu Swlern birleşmesiyle Ve 15 orana düştü AMa gene atlatıldı. Ely1 ve ely2 birleştikten sonra buda atlatırlır haaa Şuna gelirsek türkay oyuncaların görüşlerine saydılıdır diyorsan Türkay Ely2dede gmlik yapıyor Biz neyiz ? Bi sizmi oyuncusunuz ? b sizmi para yatırıyosunuz ? 1 2 item değişikliliği için m bukdr konuşuyonuz Kendinizi düşünmeyi bırakın arkadaşlar Siz gbi oynayan bir çok para yatıran adamda ely2 de var unutmayın bunu !

SON KARARI YÖNETİM VERİR DAHADA BİZE KONUŞMAK DÜŞMEZ SIRA ONLARIN KARARINDA DEĞİL Mİ @Shorty ; @admin ; ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anlamadığım şu bi bunlarmı para yatırdıklarını sanıyorlar Yada bunlar bi oyuncu kendilerimi var sanıyorlar ?

sizin birleşmeyi neden istemediğiniz apaçık kabak gibi ortada lakin yönetim gerekeni yapacaktır epilogue kaira graciayı gördük ely2 de ely1 le birleşicek yoksa ely2 diye bişi kalmayacak belli bunu göz önüne alamaz yönetim boşuna yok es editler var olmaz yok bizim es editler var nolcak papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamayın
@Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri