- Konular
- 1,302
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -71
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bencede iyi olur 2 serverde de oyuncu sayısı az birleşirse iyi olur
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 175
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bende Graciada Oynadım Kaira vesayre birleşti Sorunlar oldu Atlatıldı Herkez oyununa devam etti . Arkdia oldu Swlern birleşmesiyle Ve 15 orana düştü AMa gene atlatıldı. Ely1 ve ely2 birleştikten sonra buda atlatırlır haaa Şuna gelirsek türkay oyuncaların görüşlerine saydılıdır diyorsan Türkay Ely2dede gmlik yapıyor Biz neyiz ? Bi sizmi oyuncusunuz ? b sizmi para yatırıyosunuz ? 1 2 item değişikliliği için m bukdr konuşuyonuz Kendinizi düşünmeyi bırakın arkadaşlar Siz gbi oynayan bir çok para yatıran adamda ely2 de var unutmayın bunu !
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 175
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Anlamadığım şu bi bunlarmı para yatırdıklarını sanıyorlar Yada bunlar bi oyuncu kendilerimi var sanıyorlar ?
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sizin birleşmeyi neden istemediğiniz apaçık kabak gibi ortada lakin yönetim gerekeni yapacaktır epilogue kaira graciayı gördük ely2 de ely1 le birleşicek yoksa ely2 diye bişi kalmayacak belli bunu göz önüne alamaz yönetim boşuna yok es editler var olmaz yok bizim es editler var nolcak papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamayın
@Shorty; @admin;
@Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi: