Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely1 - Ely2 BİRLEŞSE HİÇ FENA OLMAZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dostum farkettiysen konuşmalarımda siz biz diye ayrım yapan hitaplar kullanmıyorum. Benim dediğim şey Ely2 için çeşitli çözümler bulunabilir. Topic açın birleşim dışında ki önerileri sıralayın. Bu kadar istekliyseniz basit bir çözüm -misal- 100 veya 150 Kristal karşılığı Ely2'de ki bir hesabın Ely'1'e aktarılması aktarım sırasında oranların 15e düşürülmesi gibi.

Bende Graciada Oynadım Kaira vesayre birleşti Sorunlar oldu Atlatıldı Herkez oyununa devam etti . Arkdia oldu Swlern birleşmesiyle Ve 15 orana düştü AMa gene atlatıldı. Ely1 ve ely2 birleştikten sonra buda atlatırlır haaa Şuna gelirsek türkay oyuncaların görüşlerine saydılıdır diyorsan Türkay Ely2dede gmlik yapıyor Biz neyiz ? Bi sizmi oyuncusunuz ? b sizmi para yatırıyosunuz ? 1 2 item değişikliliği için m bukdr konuşuyonuz Kendinizi düşünmeyi bırakın arkadaşlar Siz gbi oynayan bir çok para yatıran adamda ely2 de var unutmayın bunu !

ne parasından bahsedip duruyon sen kaç oldu paradan söz ediyosun 1 edite 50tl veriyon orda biz o bir editi almak set veriyoruz diyom anlama sorunumu yaşıyosun

ELY1 ÇOK İSTİYOSANIZ MARKETTEN ATAK ÇEKEREK YAPABİLİRSİNİZ ( BANA HİÇ ORDAKİ EDİTLERİM NE OLCAK DEME BENİMDE 2 SET ÇARIM VARDA )KAÇ ATAK BİR SAVUNMA EDİT EDİYO SEN BİLİYOMUSUN HİÇ ANLAMA ZORLUGUMU ÇEKİYOSUN 1-2 EDİT DEGİŞİKLİGİİ DİYOSUN ORDAKI K.B.Ç KASKLAR AYAKLAR KALKANLAR BURDA 2 SET 3 SET SANA LAF ANLATMAYA ÇALIŞMIYCAM ARTIK ANLAMIYOSUN CUNKU

siz istediğiniz kadar es itemim var deyin sonuçu görüceksiniz :D

Sizin bi item sorununuz var dye Aynı şeyi tekrarlayıp duruyosunuz Biz syaalımmı ? 1- User az 2- Dahada azalmaya devm ediyor User azlığından 3- Oyunda Zevk almak diye bişe kalmadı boşboş duruyoruz Göz göre göre Tükensnmi sw Daha da user kaybetmeden buna bi çare bulunması lazım.

Ely2 İle ilgili br anket açsınlar Birleşsin birleşmesin diye sonucu görün Ely1den bir çok arkdşta olumlu Bakıyor yukarı doğru çıakrsanız cvplarda görrsünüz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri