HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet katiyen sistemine bak eh bizde kullandık attıp sildik kopyaladık hiçbiyerde bin dll dosyası oluşmadı bende nereden çıktı bunlar diyorum
evet sistemini kontrol et oradan üretiliyor veya mysql dosyasına hiç bakmamışsın kendi sistemindeki bugüne rast gelmiş oldu
şu an kontrol ettim kendi sistemimi mysql u da uretme yok bin dosyalarını ben ilk maxmisql.tar.gz yi yuklediğimde oluşturdu kontrol etmemiştim ama sonradan bu gune nasip oldu tarattırmak taratınca virüsleri gördüm ve tek tek temizledim gene diyorum. Adamlar virüs totalleri bile eklememişler konularına bak görürsün ha hata bende ise ben özür dilerim ama ben o filesi yukleyince virüsün alası bulaştı işte temizleyince de sıkıntı gıttı ha suan senin uyarınla gene kontrolettim sistemimde bise yok
ilginç bende oluşmadı şahsen buradan sonra yorumsuzşu an kontrol ettim kendi sistemimi mysql u da uretme yok bin dosyalarını ben ilk maxmisql.tar.gz yi yuklediğimde oluşturdu kontrol etmemiştim ama sonradan bu gune nasip oldu tarattırmak taratınca virüsleri gördüm ve tek tek temizledim gene diyorum. Adamlar virüs totalleri bile eklememişler konularına bak görürsün ha hata bende ise ben özür dilerim ama ben o filesi yukleyince virüsün alası bulaştı işte temizleyince de sıkıntı gıttı ha suan senin uyarınla gene kontrolettim sistemimde bise yok

ilginç bende oluşmadı şahsen buradan sonra yorumsuz![]()
Yani pc dahil her seye bak tım mysql sürümünüde kontrol ettim hatta tekrardan cektim tarattırdım bise yok o bin leri sildikten sonra bi sıkıntı kalmadı o bin dosyalarıda dediğim dosyayı ilk yüklediğimde olustu zaten tabloları bozanda o idi trojen le shell atılmıştı bu da tablolara zarar vermiş hatırlarsan konuda yuzlerce yorum var tablolar arızalı diye kim suclu ise o allahından bulsun ben elimden geldiği kadar düzenleyip paylaştım kardeşim calışmayanlar çalıştırdım virüsleri temizledim bundan sonra indirip kuranlara kalmıs sorun olusursa illaki bize söylerler burdan. Herkes acıklı files paylaşır ben butun acıklrı kapatıp paylaştım adam bi files paylaşılsın istedim. Ha files paylaşmak isteyenler olursa bizden yardım da isterlerse seve seve bu foruma dogru duzgun bi files yaparız
o paylaşılan tablolar zaten bozuk olarak servis edilmiş .frmyi ya bilemeden yada bilerek bozarak paylaştılar hani buglu hatalı (ki zaten bile bile yapılmış gözüken hatalar buglar var fileste) tekrar bu dosyalar üstünde paylaşım yapmak kaçınılmaz olsunda bu paylaşımda yıl başına denk gelsin mantığıyla yapıldığınıda düşünmüyor değilim hani komedi (milleti salak zannediyorlar yoğunmuş falanmış fıstıkmış eheh)Yani pc dahil her seye bak tım mysql sürümünüde kontrol ettim hatta tekrardan cektim tarattırdım bise yok o bin leri sildikten sonra bi sıkıntı kalmadı o bin dosyalarıda dediğim dosyayı ilk yüklediğimde olustu zaten tabloları bozanda o idi trojen le shell atılmıştı bu da tablolara zarar vermiş hatırlarsan konuda yuzlerce yorum var tablolar arızalı diye kim suclu ise o allahından bulsun ben elimden geldiği kadar düzenleyip paylaştım kardeşim calışmayanlar çalıştırdım virüsleri temizledim bundan sonra indirip kuranlara kalmıs sorun olusursa illaki bize söylerler burdan. Herkes acıklı files paylaşır ben butun acıklrı kapatıp paylaştım adam bi files paylaşılsın istedim. Ha files paylaşmak isteyenler olursa bizden yardım da isterlerse seve seve bu foruma dogru duzgun bi files yaparız

neyse diyelim ve çözüme kavuşmusun adına sevindim

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)