HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
rep puanlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler
KardeşO hata Değil Aslında Onla Ch Ler Açılıyor Oyuna girişler oluyor yani. Bende problem vermedim özel mesajla sana yazdım neye kurdugumu mysql e gelince önemi yok isimlerin cunku ben kapattım serveri. cd /usr/game sh start.sh kardeş baslatsh yok startla baslatacan oyunu
Ben tarattırdıgımda 390 tane bulmustu virüs total. Ha simdibulur bulmaz bilmem. Ama filezillaya mysql u yukle ve manuel olarak filezilladan mysql/mysql dosyasını ac bin dosyaları görecen 2 tane ikiside shell ben onları silip kaldırdım zaten tablolarda o yuzden bozuk
hayır hayır hayır güven senin freebsdndeki ana mysql yi bi kontrol et bakalım veya sil baştan yükle sanırım senin kendi sistemine girmiş ve oradan üretiyor
yani mysql dosyalarında hiçbirşey yok ve şu account.TMD ve item_attr.TMD bu 2 dosya zaten manidar ama bin dosyası dll dosyası üretecek birşeyleri yok
kendi sisteminden üretiliyor onlar güven günvencede değilsin iyi bak freebsd sistemine
ve bence buradan bi özürü hak ediyolar senin tarafından o dosyaları paylaşan kişiler
Son düzenleme:
Eline sağlık kardeş paylaşımın için teşekkür ederim indirip deniyorum
Kardeş dosyayı indirdim inceliyordum fakat söyle bir durum var start dosyasının içinde screen /usr/game & ./baslat.sh & var ama baslat.sh yok
Kardeş diğer bir sorunum şu: Editlenecek güzel bir Server Files arıyorum ama hep hüsranla sonuçlanıyorArkadaşım senden ricam bana serverini hangi FreeBSD versionuna kurduğunu söyleyebilir misin
Files'in de patcherlerin de boyutuda kendisi de çok güzel duruyo ve ben bu Files üzerinde çalışmak istiyorum yardımcı olursan gerçekten ziyadesi ile memnun olurum.
NOT: Mysqlde oyuncu kayıtların kalmış bilgin olsun.
![]()
vav sen ciddimisin ya şu http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2847972-maxmi-tr-server-files-v123-son.html konuda paylaşılan mysql dosyasında virüs mü var onu hemen bende bi taratayım yahu güvendim yoktur diye taratmamıştımda işe bak
ve şimdi seninkileride indiriyorum bi bakalım bakalım ne varmış ne yokmuş
eğer herhangi bi art niyetli bi paylaşım değilse bu ben teşekkürediyorum bu konuyu açıp bugları hataları bi nebze olsun bizler adına giderdiğin için diyelim
Kardeşim hangi komutla başlatıcaz ?
başlatma komutu yok nasıl olucak ?
hayır hayır hayır güven senin freebsdndeki ana mysql yi bi kontrol et bakalım veya sil baştan yükle sanırım senin kendi sistemine girmiş ve oradan üretiyor
yani mysql dosyalarında hiçbirşey yok ve şu account.TMD ve item_attr.TMD bu 2 dosya zaten manidar ama bin dosyası dll dosyası yapacak birşeyleri yok
kendi sisteminden üretiliyor onlar güven günvencede değilsin iyi bak freebsd sistemine
ve bence buradan bi özürü hak ediyolar senin tarafından o dosyaları paylaşan kişiye
Kardeş bin dosyaları dll değil ben kendim sildim attım sorunsuz calısıyor manidar dediğin iki dosya olmadan da tablolar bomboş oluyor benim firma firma millete virüs veriyorsa ona bise diyemem ama bakacam genede sisteme bakalım neler var
evet katiyen sistemine bak eh bizde kullandık attıp sildik kopyaladık hiçbiyerde bin dll dosyası oluşmadı bende nereden çıktı bunlar diyorumKardeş bin dosyaları dll değil ben kendim sildim attım sorunsuz calısıyor manidar dediğin iki dosya olmadan da tablolar bomboş oluyor benim firma firma millete virüs veriyorsa ona bise diyemem ama bakacam genede sisteme bakalım neler var
evet sistemini kontrol et oradan üretiliyor veya mysql dosyasına kurulduğundan beri demekki hiç dikkat etmemişsin bugüne rast gelmiş oldu
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)