noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

GuvenKuran Orta Server Files Betalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guvenlikguven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guvenlikguven

Level 8
TM Üye
Konular
128
Reaksiyon Skoru
231
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 28 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
20
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Filesin Alt Yapısı Maxmi İsimli Arkadaşa Aittir Gereken Bütün Açıklamaları Zaten Kendisi Konusunda Paylaşmıştır. Ben Zaten Normalde Konu Açan Biri Değilimdir Ama Maxmi Filesinde Bazı Arkadaşların Aldığı hataları Gözden Geçirip Filesi Orta Derece Yapıp Paylaşmak İstedim. Orjinal Konusu Maxmininaçtıgı Konu Gitmek İçin TIKLA
MAXMİ NİN PAYLAŞTIGI MYSQL VİRÜSLÜDÜR ZATEN KONUSUNDADA TARAMA YOK BEN TEMİZLEDİM YUKLEDİM

Arkadaşlar Filesi Kurarken Sorun yaşayanlar Bana ulaşsın Dedim Lütfen Serveri Kendinize Göre Editletmek İçin Bana Ulaşmayın Ben Orta SF Paylaştım yani kimseyi kırmak istemiyorum ama nasıl bi server istiyorsanız forumda bir sürü files var istediğinize göre indirip kurun. Ben Herkesin Kendi İsteğine göre tek tek files editleyemem Düzenleyemem Beni Anlayın Sizde. İyi Forumlar

Evet Filesin Genel Özellikleri Bellidir Zaten
- 71 Level Başlangıc 105 Level Bitiş
- 20m Para İle Başlar
-Bk Lar Öğretmenlerdedir. Diğer Bütün Beceriler P Olarak Alınır
-Beta İtemler Ve Dönüşümleri Açık Offical Tr Sistemi
-Kostumler Petler Sorunsuz Bir Şekildedir
-Offical Catacomb Sadece Girişleri 75 Leveldir. (Catacomb Harita Arızaları Giderildi Ve Yeniden Tarafımca Düzenlendi)
-90 Levellik haritalar
-Biyologlar Tek Seferde Geçer Ve 1 Kere Alır
-Oyun içi Şebnem Bugu Kullanılmasın Diye Şebnem Yüzüğü
- + Basmalar +6 ya kadar bir şey istemez ve yanmaz +7 ve üzeri sadece incileri ister
- Beta Dönüşümleri Açılmamıştır Kuracak Kişi İsteğine Göre Açabilir
-Sac Stilleri Tek Tek Öğretmenler Npc Sine Eklendi
-Bütün NpcLer Orta servere göre ayarlandı
-Efsunlar Sabitlendi Gereksiz Efsunlar Kaldırıldı

FİLESTEN BAZI RESİMLER
g1.jpg
g2.jpg
g3.jpg
g4.jpg
g5.jpg
g6.jpg
g7.jpg
g8.jpg
g9.jpg
g10.jpg
g11.jpg
g12.jpg
g13.jpg
g14.jpg
g15.jpg
g16.jpg

FULL PACK Boyutu büyük oldugu için kendi programımla tarattırdım genede siz indirdinizmi taratın ben resim ekliyom
fullpack.png

Nasıl Yüklenir
İndirdiğiniz game klasörünü filezilladan login olup direk olarak
HTML:
 /  dizinine yani usr içerisine değil
Yuklendikten sonra puty login olup
HTML:
 cd /usr
HTML:
rm -rf game
HTML:
cd /
HTML:
tar zxvf GuvenOrtaSF.tar.gz

Game Dosyası Yuklendi Şimdi Sıra Mysql Nasıl Yüklenir
İndirdiğiniz Mysql Dosyasını
HTML:
/ direk bu uzantıya var/db içine değil
yukluyoruz sonra puty login olup
HTML:
cd /var/db
HTML:
rm -rf mysql
HTML:
cd /
HTML:
tar zxvf guvenortamysql.tar.gz
OYUNU BAŞLATMA KODU
HTML:
cd /usr/game
HTML:
sh start.sh
Navicat Şifreniz
HTML:
guvenkuran
Umarım detaylı anlatabilmişimdir İşine Yarayana Ne Mutlu Sorun Olursa Konu Altından Ya da Özel mesaj Yoluyla Bildiriniz

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ilginç bende oluşmadı şahsen buradan sonra yorumsuz :)

Yani pc dahil her seye bak tım mysql sürümünüde kontrol ettim hatta tekrardan cektim tarattırdım bise yok o bin leri sildikten sonra bi sıkıntı kalmadı o bin dosyalarıda dediğim dosyayı ilk yüklediğimde olustu zaten tabloları bozanda o idi trojen le shell atılmıştı bu da tablolara zarar vermiş hatırlarsan konuda yuzlerce yorum var tablolar arızalı diye kim suclu ise o allahından bulsun ben elimden geldiği kadar düzenleyip paylaştım kardeşim calışmayanlar çalıştırdım virüsleri temizledim bundan sonra indirip kuranlara kalmıs sorun olusursa illaki bize söylerler burdan. Herkes acıklı files paylaşır ben butun acıklrı kapatıp paylaştım adam bi files paylaşılsın istedim. Ha files paylaşmak isteyenler olursa bizden yardım da isterlerse seve seve bu foruma dogru duzgun bi files yaparız
Eline sağlık kardeş paylaşımın için teşekkür ederim indirip deniyorum :)

Kardeş dosyayı indirdim inceliyordum fakat söyle bir durum var start dosyasının içinde screen /usr/game & ./baslat.sh & var ama baslat.sh yok

Kardeş diğer bir sorunum şu: Editlenecek güzel bir Server Files arıyorum ama hep hüsranla sonuçlanıyor :( Arkadaşım senden ricam bana serverini hangi FreeBSD versionuna kurduğunu söyleyebilir misin :( Files'in de patcherlerin de boyutuda kendisi de çok güzel duruyo ve ben bu Files üzerinde çalışmak istiyorum yardımcı olursan gerçekten ziyadesi ile memnun olurum.

NOT: Mysqlde oyuncu kayıtların kalmış bilgin olsun.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

KardeşO hata Değil Aslında Onla Ch Ler Açılıyor Oyuna girişler oluyor yani. Bende problem vermedim özel mesajla sana yazdım neye kurdugumu mysql e gelince önemi yok isimlerin cunku ben kapattım serveri. cd /usr/game sh start.sh kardeş baslatsh yok startla baslatacan oyunu

vav sen ciddimisin ya şu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. konuda paylaşılan mysql dosyasında virüs mü var onu hemen bende bi taratayım yahu güvendim yoktur diye taratmamıştımda işe bak

ve şimdi seninkileride indiriyorum bi bakalım bakalım ne varmış ne yokmuş :)

eğer herhangi bi art niyetli bi paylaşım değilse bu ben teşekkürediyorum bu konuyu açıp bugları hataları bi nebze olsun bizler adına giderdiğin için diyelim

Ben tarattırdıgımda 390 tane bulmustu virüs total. Ha simdibulur bulmaz bilmem. Ama filezillaya mysql u yukle ve manuel olarak filezilladan mysql/mysql dosyasını ac bin dosyaları görecen 2 tane ikiside shell ben onları silip kaldırdım zaten tablolarda o yuzden bozuk

Kardeş dosyayı indirdim inceliyordum fakat söyle bir durum var start dosyasının içinde screen /usr/game & ./baslat.sh & var ama baslat.sh yok

Kardeş diğer bir sorunum şu: Editlenecek güzel bir Server Files arıyorum ama hep hüsranla sonuçlanıyor :( Arkadaşım senden ricam bana serverini hangi FreeBSD versionuna kurduğunu söyleyebilir misin :( Files'in de patcherlerin de boyutuda kendisi de çok güzel duruyo ve ben bu Files üzerinde çalışmak istiyorum yardımcı olursan gerçekten ziyadesi ile memnun olurum.

vtc1z.png

Son düzenleme:
vav sen ciddimisin ya şu http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2847972-maxmi-tr-server-files-v123-son.html konuda paylaşılan mysql dosyasında virüs mü var onu hemen bende bi taratayım yahu güvendim yoktur diye taratmamıştımda işe bak

eğer herhangi bi art niyetli bi paylaşım değilse bu ben teşekkürediyorum bu konuyu açıp bugları hataları bi nebze olsun bizler adına giderdiğin için diyelim

vtc1z.png

KardeşO hata Değil Aslında Onla Ch Ler Açılıyor Oyuna girişler oluyor yani. Bende problem vermedim özel mesajla sana yazdım neye kurdugumu mysql e gelince önemi yok isimlerin cunku ben kapattım serveri. cd /usr/game sh start.sh kardeş baslatsh yok startla baslatacan oyunu

vav sen ciddimisin ya şu http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2847972-maxmi-tr-server-files-v123-son.html konuda paylaşılan mysql dosyasında virüs mü var onu hemen bende bi taratayım yahu güvendim yoktur diye taratmamıştımda işe bak

Ben tarattırdıgımda 390 tane bulmustu virüs total. Ha simdibulur bulmaz bilmem. Ama filezillaya mysql u yukle ve manuel olarak filezilladan mysql/mysql dosyasını ac bin dosyaları görecen 2 tane ikiside shell ben onları silip kaldırdım zaten tablolarda o yuzden bozuk

Son düzenleme:
Eline Saglık Kardeşim hemen kuruyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri