Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

GuvenKuran Orta Server Files Betalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guvenlikguven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

güncellerken o tag kısmınada neden güncellediğini yazarsan orayı es geçme güven ve mysqli değiştirmişsin bunun sebebinide yazarsan kimsenin aklına garip sorular gelmesin :)

bu konuya değer veriyorum ki burada muhattap alıp mesajlaşıyoruz iyi bi yere gidecektir bu konu öyle düşünüyorum ama güncellemelerinden sonra nerede ne yaptığını didik didik yazarsan işte asıl olay orada
mysql değişmemin tek nedeni içindeki kayıtlı olan account lardı silmek istedim sildim yukledim hata verdi geri tekrar isimli halde yukledim istersen bi tarama daha yaptırayım atayım ben terbiyesiz adam değilim hiçbir zaman art niyet düşünmedim.
Cidden diyorum az çok konularda sen beni gördün tanıdın ben acıkları bulup burdakimilleti uyaran biriyim kendim böyle seyler yapıp paylaşmam.
mysql u indirip kendin tarattırabilirsin kardeşim birsey olursa da ben konuyu kapatırım editlerim o kadar güveniyom

Son düzenleme:
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Filesin Alt Yapısı Maxmi İsimli Arkadaşa Aittir Gereken Bütün Açıklamaları Zaten Kendisi Konusunda Paylaşmıştır. Ben Zaten Normalde Konu Açan Biri Değilimdir Ama Maxmi Filesinde Bazı Arkadaşların Aldığı hataları Gözden Geçirip Filesi Orta Derece Yapıp Paylaşmak İstedim. Orjinal Konusu Maxmininaçtıgı Konu Gitmek İçin TIKLA
MAXMİ NİN PAYLAŞTIGI MYSQL VİRÜSLÜDÜR ZATEN KONUSUNDADA TARAMA YOK BEN TEMİZLEDİM YUKLEDİM

Evet Filesin Genel Özellikleri Bellidir Zaten
- 71 Level Başlangıc 105 Level Bitiş
- 20m Para İle Başlar
-Bk Lar Öğretmenlerdedir. Diğer Bütün Beceriler P Olarak Alınır
-Beta İtemler Ve Dönüşümleri Açık Offical Tr Sistemi
-Kostumler Petler Sorunsuz Bir Şekildedir
-Offical Catacomb Sadece Girişleri 75 Leveldir. (Catacomb Harita Arızaları Giderildi Ve Yeniden Tarafımca Düzenlendi)
-90 Levellik haritalar
-Biyologlar Tek Seferde Geçer Ve 1 Kere Alır
-Oyun içi Şebnem Bugu Kullanılmasın Diye Şebnem Yüzüğü
- + Basmalar +6 ya kadar bir şey istemez ve yanmaz +7 ve üzeri sadece incileri ister
- Beta Dönüşümleri Açılmamıştır Kuracak Kişi İsteğine Göre Açabilir
-Sac Stilleri Tek Tek Öğretmenler Npc Sine Eklendi
-Bütün NpcLer Orta servere göre ayarlandı
-Efsunlar Sabitlendi Gereksiz Efsunlar Kaldırıldı

FİLESTEN BAZI RESİMLER
g1.jpg
g2.jpg
g3.jpg
g4.jpg
g5.jpg
g6.jpg
g7.jpg
g8.jpg
g9.jpg
g10.jpg
g11.jpg
g12.jpg
g13.jpg
g14.jpg
g15.jpg
g16.jpg

FULL PACK Boyutu büyük oldugu için kendi programımla tarattırdım genede siz indirdinizmi taratın ben resim ekliyom
fullpack.png

Nasıl Yüklenir
İndirdiğiniz game klasörünü filezilladan login olup direk olarak
HTML:
 /  dizinine yani usr içerisine değil
Yuklendikten sonra puty login olup
HTML:
 cd /usr
HTML:
rm -rf game
HTML:
cd /
HTML:
tar zxvf GuvenOrtaSF.tar.gz

Game Dosyası Yuklendi Şimdi Sıra Mysql Nasıl Yüklenir
İndirdiğiniz Mysql Dosyasını
HTML:
/ direk bu uzantıya var/db içine değil
yukluyoruz sonra puty login olup
HTML:
cd /var/db
HTML:
rm -rf mysql
HTML:
cd /
HTML:
tar zxvf guvenortamysql.tar.gz
OYUNU BAŞLATMA KODU
HTML:
cd /usr/game
HTML:
sh start.sh
Navicat Şifreniz
HTML:
guvenkuran
Umarım detaylı anlatabilmişimdir İşine Yarayana Ne Mutlu Sorun Olursa Konu Altından Ya da Özel mesaj Yoluyla Bildiriniz

Açık varsa hiç uğraştırma bizi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri