kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Büyükweb Nasil Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M2Crew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Saatlik lag nasıl oluyor ?

Tam saati gelince lag mı başlıyor :) Tamam burada ki insanlar bilgi birikim olarak pek birikimli sayılmazlar senin seviyendeler ama bu yalana da inanmaları güç :)

Hep bir arkadaş alır zaten kullanan yazmaz :)

lafı g... anlamak diye bir deyim vardır hocam :D anladınmı merak etme kültür düzeyimin siznle telde knuşuken sizden daha yüksek olduğu cok acık belli oluyor

Tavsiye etmiyorum müsterileri ile iyi iletisim kuramayan ve milleti azarlayan bir anlayisa sahipler her onlari elestirdiklerinde hemen altina kendine saldiri gibi görüp kisileri suclama ve azarlama gibi hareketlere geciyorlar eminim bu yorumun altinada aynisini yapacaklardir. Ben tavsiye etmiyorum.
1. Filesleri kötü
2.Auto pack vermiyorlar
3.Koruma anlaminda zayiflar saldirilara karsi koyulamiyor.
4.En önemlisi müsteriler ile iletisimleri 0.
NOT: Eminim hemen saldiriya gececeklerdir huy edinmisler bunu yapilan cevaba karsilik verilmeyecekdir.
tavsiye etmem, müşteri memnuniyeti 0 filesler hatalı lag loss vs. gibi sorunlar var hatları kac mb kullanıyolarsa artık lagdan gecılmıyor sen bilirsin

Saatlik lag nasıl oluyor ?

Tam saati gelince lag mı başlıyor :) Tamam burada ki insanlar bilgi birikim olarak pek birikimli sayılmazlar senin seviyendeler ama bu yalana da inanmaları güç :)

Hep bir arkadaş alır zaten kullanan yazmaz :)

:D çok komiksiniz merak etmyın sizden kültürlüyüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri