Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Saatlik lag nasıl oluyor ?
Tam saati gelince lag mı başlıyorTamam burada ki insanlar bilgi birikim olarak pek birikimli sayılmazlar senin seviyendeler ama bu yalana da inanmaları güç
Hep bir arkadaş alır zaten kullanan yazmaz![]()
lafı g... anlamak diye bir deyim vardır hocam
anladınmı merak etme kültür düzeyimin siznle telde knuşuken sizden daha yüksek olduğu cok acık belli oluyortavsiye etmem, müşteri memnuniyeti 0 filesler hatalı lag loss vs. gibi sorunlar var hatları kac mb kullanıyolarsa artık lagdan gecılmıyor sen bilirsinTavsiye etmiyorum müsterileri ile iyi iletisim kuramayan ve milleti azarlayan bir anlayisa sahipler her onlari elestirdiklerinde hemen altina kendine saldiri gibi görüp kisileri suclama ve azarlama gibi hareketlere geciyorlar eminim bu yorumun altinada aynisini yapacaklardir. Ben tavsiye etmiyorum.
1. Filesleri kötü
2.Auto pack vermiyorlar
3.Koruma anlaminda zayiflar saldirilara karsi koyulamiyor.
4.En önemlisi müsteriler ile iletisimleri 0.
NOT: Eminim hemen saldiriya gececeklerdir huy edinmisler bunu yapilan cevaba karsilik verilmeyecekdir.
tavsiye etmem, müşteri memnuniyeti 0 filesler hatalı lag loss vs. gibi sorunlar var hatları kac mb kullanıyolarsa artık lagdan gecılmıyor sen bilirsin
aynen kardeşim berbat bir bilişim
Saatlik lag nasıl oluyor ?
Tam saati gelince lag mı başlıyorTamam burada ki insanlar bilgi birikim olarak pek birikimli sayılmazlar senin seviyendeler ama bu yalana da inanmaları güç
Hep bir arkadaş alır zaten kullanan yazmaz![]()
çok komiksiniz merak etmyın sizden kültürlüyüm 
çok komiksiniz merak etmyın sizden kültürlüyüm
![]()
Evet benden kültürlü olduğunu anlattığımı anlayacak kapasiten olmadığından anladım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)