farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Büyükweb Nasil Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M2Crew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Aynen katlıyorum kardesim iletişim 0 lag Cok hergun her saat temizlik yapmamıza rağmen lag inanılmaz online olmadıgı halde merak ediyorum acaba sabit reklam verdigi halde online ni 20 yi gecen swnz var mi acaba

Arkadaslar buyukweb in 4 gb lik kampanyali serverinden alacagim Onerirmisinz degerli yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar

ömer beyin filesleri hakkında bilgim yok lakin işini iyi yapan bir arkadaşımızdır. en azından yıllardır hizmet veren bir firma. işini bilmeyen biri değil. öneririm . gözü kapalı alabilirsin :ka19: :)

Haha SUPER cevap :D evet aynen sizden arkadaslarımda server kurdu bir tane tutan olmadı sürekli lag oluyor saatlik temizliğe ve online olmamasına rağmen online olsa Hic düşünemiyorum bi kere site paneliniz berbat fileslerinzde eksik Cok biyologlar buglu oyun icinde npc düzeni berbat putty üzerinden Log temizleme quest bozuk oyun ici duyuru quest bozuk daha sayayım mi bana sizin kurduğunuz en az 500 online li Bi sw söyleyin varmi eren bey Yada Ömer bey buyrun soz sizde elestriye açık olun LUTFEN teşekkürler

Saatlik lag nasıl oluyor ?

Tam saati gelince lag mı başlıyor :) Tamam burada ki insanlar bilgi birikim olarak pek birikimli sayılmazlar senin seviyendeler ama bu yalana da inanmaları güç :)

Hep bir arkadaş alır zaten kullanan yazmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri