Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Servere Files Yüklemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenaaar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 256

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben Metin2yi 2 yıldır oynamıyorum bugün tekrar başladım.Daha önce sw kurmuştum şimdide kurmak istedim.Ama eski açtığım serverde kullandığım Server Files FileZilladan yüklenmiyordu yani çok güzel ama emek server olmadığı için onu istemedim.Şimdiki fileslarda FileZilla'dan yükleniyor.Ama ben yapamıyorum.

Sorum Şu Sizlere,
Filesı serveri kurmadan mı filezillaya ekleyeceğiz yoksa kurduktan sonra mı eğer kurduktan sonra ise serveri açarken hangi files dosyasını koyacağım kurarken.

Filezillaya girerken sunucu yerine sftp://sabitipim'i yazıyorum.Admin yerine tam olarak ne yazacağımı bilmiyorum.Aslında sunucu yerine de tam olarak ne yazacağımı bilmiyorum.Gerçek IP'ım veya serveri kurmak için ayarladığım sabitipim hangisi acaba? Admin yerine ne yazcağımı bilmiyorum ama root ile admin yazdım open filezilla diyor ama dosyalar çıkmıyor.Şifreyi de server filesin şifresi olarak deniyorum veya password yazıyorum ama yineden dosyalar çıkmıyor lütfen yardım edin

KISACASI SERVER FİLESI SERVERİ KURDUKTAN SONRA MI YÜKLEYECEĞİM YOKSA KURMADAN MI EĞER KURDUKTAN SONRA İSE SERVERİ KURARKEN HANGİ SERVER FİLESI SEÇECEĞİM.BİRDE FİLEZİLLAYA GİRERKEN TAM OLARAK NE YAZACAĞIM LÜTFEN YARDIM ÇOK FAZLA REP VERİCEM LÜTFEN!'!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri