- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Biliyorsunuz ki 24 saat süre tanıyoruz bilişimlere açılan şikayetler doğrultusunda. 24 saati geçince de tanıtım konusundaki özellikleri sağlamadığı gerekçesiyle satışlarını durduruyoruz haliyle. Heh işte biz o satışları durdurduğumuz gibi bize özel mesaj yağıyor bilişimden hemen ilgileneceğim lütfen durdurmayın vs. diye.
Bu günden sonra kesinlikle bu tarz özel mesajlara olumlu dönüş yapılmayacaktır. Biz burada şaka yapmıyoruz, çok ciddi bir iş yapıyoruz. Size oraya 24 saat verdiysek süs olarak vermiyoruz. Dediğim gibi, 24 saat geçip de hala şikayetçi müşterinin istekleri karşılanmamışsa satışlarınızı durduracağız ve KESİNLİKLE "Yok ben hemen ilgileniyorum, Ben hemen düzelteceğim lütfen almayın rankımı" gibi özel mesajlara olumlu şekilde dönülmeyecektir.
Bu günden sonra kesinlikle bu tarz özel mesajlara olumlu dönüş yapılmayacaktır. Biz burada şaka yapmıyoruz, çok ciddi bir iş yapıyoruz. Size oraya 24 saat verdiysek süs olarak vermiyoruz. Dediğim gibi, 24 saat geçip de hala şikayetçi müşterinin istekleri karşılanmamışsa satışlarınızı durduracağız ve KESİNLİKLE "Yok ben hemen ilgileniyorum, Ben hemen düzelteceğim lütfen almayın rankımı" gibi özel mesajlara olumlu şekilde dönülmeyecektir.
- Konular
- 36
- Online süresi
- 22h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 456
- DevLira
- 0
İşte budur :ka19:
- Konular
- 347
- Reaksiyon Skoru
- 129
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Uyarı iyi oldu bence 
Artık şikayet konularını ciddiye alırlar.

- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,572
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,476
- DevLira
- 0
Uyarı iyi oldu bence
Bencede böylesi daha iyi oldu gibi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)