onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Turkmmo 24 Saat Kuralı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Avesequick

Level 18
Fahri Üye
TM Üye
Konular
877
Online süresi
2h 28m
Reaksiyon Skoru
993
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
281
MmoLira
-801
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biliyorsunuz ki 24 saat süre tanıyoruz bilişimlere açılan şikayetler doğrultusunda. 24 saati geçince de tanıtım konusundaki özellikleri sağlamadığı gerekçesiyle satışlarını durduruyoruz haliyle. Heh işte biz o satışları durdurduğumuz gibi bize özel mesaj yağıyor bilişimden hemen ilgileneceğim lütfen durdurmayın vs. diye.
Bu günden sonra kesinlikle bu tarz özel mesajlara olumlu dönüş yapılmayacaktır. Biz burada şaka yapmıyoruz, çok ciddi bir iş yapıyoruz. Size oraya 24 saat verdiysek süs olarak vermiyoruz. Dediğim gibi, 24 saat geçip de hala şikayetçi müşterinin istekleri karşılanmamışsa satışlarınızı durduracağız ve KESİNLİKLE "Yok ben hemen ilgileniyorum, Ben hemen düzelteceğim lütfen almayın rankımı" gibi özel mesajlara olumlu şekilde dönülmeyecektir.​

İşte budur :ka19:

Uyarı iyi oldu bence :)
Artık şikayet konularını ciddiye alırlar.

Katılıyorum 24 saatte hizmet sağlayamayan firma para iadesi yaparak olaydan kurtulabilir enazından iade yapabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri