Çoğu firma gözlemledığım kadarıyla ve bana gelen müşterilerin açıklamasına göre firmaların böyle hizmet sağladığı halde iade teleplerini ne yanıtlıyor veya herhangi bir suç işlemedığı halde ve sözleşmeye uyduğu halde hizmeti suspended (Askıya Alınma) edildiğini duydum.
diyer bir konuda
"Biliyorsunuz ki 24 saat süre tanıyoruz bilişimlere açılan şikayetler doğrultusunda. 24 saati geçince de tanıtım konusundaki özellikleri sağlamadığı gerekçesiyle satışlarını durduruyoruz haliyle. Heh işte biz o satışları durdurduğumuz gibi bize özel mesaj yağıyor bilişimden hemen ilgileneceğim lütfen durdurmayın vs. diye.
Bu günden sonra kesinlikle bu tarz özel mesajlara olumlu dönüş yapılmayacaktır. Biz burada şaka yapmıyoruz, çok ciddi bir iş yapıyoruz. Size oraya 24 saat verdiysek süs olarak vermiyoruz. Dediğim gibi, 24 saat geçip de hala şikayetçi müşterinin istekleri karşılanmamışsa satışlarınızı durduracağız ve KESİNLİKLE "Yok ben hemen ilgileniyorum, Ben hemen düzelteceğim lütfen almayın rankımı" gibi özel mesajlara olumlu şekilde dönülmeyecektir."
Yazmışınız sonuna kadar haklısınız ancak bir firma tanıtım konusunda görüntüleri ve yapacığı hizmeti yazıpta ve yapmaması biraz akıllara zarar bir davranış.
Umarım uyarınız dikkate alınır ve şikayet konularında azalma görünmesi umudu içerisindeyim.
diyer bir konuda
"Biliyorsunuz ki 24 saat süre tanıyoruz bilişimlere açılan şikayetler doğrultusunda. 24 saati geçince de tanıtım konusundaki özellikleri sağlamadığı gerekçesiyle satışlarını durduruyoruz haliyle. Heh işte biz o satışları durdurduğumuz gibi bize özel mesaj yağıyor bilişimden hemen ilgileneceğim lütfen durdurmayın vs. diye.
Bu günden sonra kesinlikle bu tarz özel mesajlara olumlu dönüş yapılmayacaktır. Biz burada şaka yapmıyoruz, çok ciddi bir iş yapıyoruz. Size oraya 24 saat verdiysek süs olarak vermiyoruz. Dediğim gibi, 24 saat geçip de hala şikayetçi müşterinin istekleri karşılanmamışsa satışlarınızı durduracağız ve KESİNLİKLE "Yok ben hemen ilgileniyorum, Ben hemen düzelteceğim lütfen almayın rankımı" gibi özel mesajlara olumlu şekilde dönülmeyecektir."
Yazmışınız sonuna kadar haklısınız ancak bir firma tanıtım konusunda görüntüleri ve yapacığı hizmeti yazıpta ve yapmaması biraz akıllara zarar bir davranış.
Umarım uyarınız dikkate alınır ve şikayet konularında azalma görünmesi umudu içerisindeyim.
Katılıyorum 24 saatte hizmet sağlayamayan firma para iadesi yaparak olaydan kurtulabilir enazından iade yapabilir..
size katılıyorum

Biliyorsunuz ki 24 saat süre tanıyoruz bilişimlere açılan şikayetler doğrultusunda. 24 saati geçince de tanıtım konusundaki özellikleri sağlamadığı gerekçesiyle satışlarını durduruyoruz haliyle. Heh işte biz o satışları durdurduğumuz gibi bize özel mesaj yağıyor bilişimden hemen ilgileneceğim lütfen durdurmayın vs. diye.
Bu günden sonra kesinlikle bu tarz özel mesajlara olumlu dönüş yapılmayacaktır. Biz burada şaka yapmıyoruz, çok ciddi bir iş yapıyoruz. Size oraya 24 saat verdiysek süs olarak vermiyoruz. Dediğim gibi, 24 saat geçip de hala şikayetçi müşterinin istekleri karşılanmamışsa satışlarınızı durduracağız ve KESİNLİKLE "Yok ben hemen ilgileniyorum, Ben hemen düzelteceğim lütfen almayın rankımı" gibi özel mesajlara olumlu şekilde dönülmeyecektir.
Çok iyi gerçekten, milleti kandırmadan önce düşünceklerdi.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)