DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Tüm Server Çökertme Fixleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan istanbulbilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler paylaşım için ama bu difler feridunun sattığı difler ise şuanki açıkları fixler yalan yok ama başka bi açık koyar feridun bu yapar. Bence bu satılan difler değilde başka difler bulsak daha güvenilir olacak
Kardeşim benim server onlinemetin2 ve feridun benle uğraşıp durdu sonunda açığı bulduk ve bu difflerle yaptık ve şimdi o açıklardan feridun serverimin önünden geçemiyor, yani bu difler sağlam rahat ol

Kanka bu turkmmo yönetimi GTKrediyi banlamışlar yaf :) Ben GKRedi Saygılarımla Öncelikle hayırlı forumlar dılıyorum arkadaşlar bu acıklar icin cok guzel bır calışma sergıledık onlinemetin2 istanbulbilisim over bilisim ve ben sonunda bu işin üstesinden el birligiyle geldik ferudun deler nedense turkmmodan cok ekmek yedı yani turkmmo sayesınde cok müşteri kıtlesı yakaladı ama bır yandanda saga sola zarar vermeye devam etti bu ona ıyı bır ders olmuştur umarım hayırlı forumlar GTKredi

Teşekkürler arkadaşlar dediğim gibi millete kanmayın . yabancı forumlarda dağıtılan açıklarla sizin emeğinizle oynayanlara kanmayın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri