shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Tüm Server Çökertme Fixleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan istanbulbilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Osman benide aradı böyle böyle olur diye . bende aldırış etmedim. sağ olsun ahmet bana önceden haber vermşti yeni açıklar için diff kodlarını aldım diye. Diffleri yolladı ve referanslarımın buglarını fixledim. , Saol mehmet PAŞA :)

Son düzenleme:
Osman benide aradı böyle böyle olur diye . bende aldırış etmedim. sağ olsun ahmet bana önceden haber vermşti yeni açıklar için diff kodlarını aldım diye. Diffleri yolladı ve referanslarımın buglarını fixledim. , Saol mehmet PAŞA :)

Eyw kardeşim bol kazançlar allah yolunuzu açık etsin..

Hak hukuk bilmeden kazanç için benliğini yitiren insanlardan biri. FD Servers herşey sanal ortam değildir dıışardada bir duşurun var itibarın var para bazısını çok değitiriyor.

Bu Difleri paylaştığınız için, çok teşekkürler ediyorum. İnanın herkesin iyiliği için çok güzel bir adım sizi sonsuz kutluyorum.

Ben UltraServers'ı Temsil Ederek Konuşacağım Çok İyi Çalışma Oldu. Artık Server Hack Olayını Uzun Süre Geride Bırakacağız. Bizzat MaXmi Kullanan Olarak Teşekkür Ederiz Her Şey İçin. İyi Forumlar.

peki hocam şimdi sizin aranızdaki problemler bizede yansırmı bende yanılmıyorsam fdserversin bi filesini kullanıyorum onların filesini almış bir bilişim ama suçumuz günahımız sadece birlikte çalısmak gerçi daha açmadım da açarsam ileride sıkıntı yaratırmı böle bir sey olucaksa bali kendi filesimizi atalım onu kullanalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri