Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
20 saat odu be kardeşim bizi bu saate kadar beklettin nasıl ödeyeceksin hakkımızı...
Shorty herşeyi yapıyosun ilgileniyosun eywallah ama sen oyunda yokken senın gibi gelıpte böyle ilgilenen olmuyor sende akşamları giriyosun onun haricinde gün boyu diğer yetkililer bizi oyalamaktan başka birşey yapmadı demek istediğim senın kadar tecrübeli birini bulman başka türlü serverin sorunları bitmez xpden kaynaklanan sorun olduğunu dahi sabahtan akşama kadar yaptığım araştırmalar sonucu söyledim bende söylemesem şuan herkez sorunun nerden kaynaklandığını araştırmaya devam ediyordu..gerisi sana kalmış herkeze iyi akşamlar
güncelleme burdanmı paylaşılacak yoksa oyuna girerken pack oto kendimi yüklenecek ?
Şuan güncelleme yayınlanmış durumda deneyip bilgi verirmisiniz?
Shorty herşeyi yapıyosun ilgileniyosun eywallah ama sen oyunda yokken senın gibi gelıpte böyle ilgilenen olmuyor sende akşamları giriyosun onun haricinde gün boyu diğer yetkililer bizi oyalamaktan başka birşey yapmadı demek istediğim senın kadar tecrübeli birini bulman başka türlü serverin sorunları bitmez xpden kaynaklanan sorun olduğunu dahi sabahtan akşama kadar yaptığım araştırmalar sonucu söyledim bende söylemesem şuan herkez sorunun nerden kaynaklandığını araştırmaya devam ediyordu..gerisi sana kalmış herkeze iyi akşamlar
Bugun ofisden erken çıkmak zorunda olduğum için bir iletişim problemi meydana geldi normal de sorunu gün içerisinde çözüme kavuşturabilirdim bu tamamen benim hatam ve bu konuda sizlerden özür diliyorum ayrıca her zaman büyük bir güncelleme yayınlanırken sanal bilgisayardan uyumsuzlukları kontrol edip virüs taraması sonuçları ile beraber yayınlıyordum dün böyle yapmadım yine benim hatam bu konuda özür diliyorum tekrar sizlerden
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)