noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

The Enigma Protector Hatası Alanlar Yazsın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuFLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 100
  • Görüntüleme Görüntüleme 42K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Birazdan yayınlanacak güncelleme ile xp kullanıcılarıda oyuna giriş yapabileceklerdir, bizim microsoft sitesinden paylaştığım yazıda Microsoft zaten gerekli yazıyı yazmış,

Metin2 gibi bir çok oyun 1 veya 2 yıl sonra xp için destek vermeyebilir bu söylediğim tamamen destek vermeyecek anlamına gelmez bu tamamen yazılımcının insafiyetine kalmış birşeydir yada xp desteği olmak zorunda olan bir programdır.

Ayrıca yanlış anlaşılma kesinlikle olmasın ben artık XP bırakın Windows 7 veya 8 kurun demiyorum sen yine istediğin yazılımı kullanabilirsin bu senin kararındır ancak güvenlik açıklarını veya uyumsuzluklarıda göz önünde bulundurmalısın.

Ben web programlamada uzman olduğum için IE6 dan neler çektim yıllardır hala daha çekmekteyim IE6 yüzünden tasarladığınız websiteyi yeniden kodlamanız gerekebiliyor bu ek iş yükü ve masraftır ki zaten artık çoğu site IE6 desteği vermiyor.

Az önce XP üzerinde denemeleri gerçekleştirdim yeni bir exe yayınlanıcak. Win XP SP3 Professionel Güncelleme yapılmamış sanal bilgisayar üzerinden şuan oyuna bağlanabiliyorum güncelleme yayınlandıktan sonra sizlerde bağlanabileceksiniz.

Son düzenleme:
Şuan yenı bır Guncelleme hazırlıorlarmıs bızde onu beklıoruz ıns anlayıslı olurlar az da bu kdr madur olmayız

Şuan güncelleme yayınlanmış durumda, oyunu tekrar güncelleyip geri bildirimde bulunursanız sevinirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri