Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

The Enigma Protector Hatası Alanlar Yazsın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuFLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 100
  • Görüntüleme Görüntüleme 42K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1) Metin2.exe yönetici olarak çalıştırın.
2) Varsa Anti virüs yazılımınızı yoksa Windows Güvenlik duvarını kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
3) Oyunun C:\Program Files içerisine kurulu olduğundan emin olun.
4) Mümkünse Sağ alt tarafında kullanılmayan programları oyuna giriş yaparken kapatın.

Probleminiz güvenlik duvarı veya Anti virüs kaynaklıysa metin2client.bin dosyasını Güvenlik duvarından ve anti virüs yazılımından taranmayacaklara ekleyin.

Tüm yazdıklarımı titizlikle ve dikkatlice denerseniz problemi çözüme kavuşturabilirsiniz, Yada Teamviewer ile size yardımcı olabilirim bu problemi bir kaç kere yukarıdaki yazdığım şekilde düzelttik.

Bu adımları uygulayın olmaz ise konu altına yazın ayrıntılı bir şekilde konu açmayın konunuz kapatılır, bu konudan devam...
@Shorty ; @admin ; @zeyn0 ;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu adımları uygulayın olmaz ise konu altına yazın ayrıntılı bir şekilde konu açmayın konunuz kapatılır, bu konudan devam...
kardeşim defalarca aynı şeyleri denedik gene aynı hatayı veriyo bu işin çözumunu yapacak olan gene sizlersınız artık olmuyo ne yapsak aynı hatayla karsılaşıyruz

Enigma hatasi çözümü [vin 7 / vin8 de işe yaradı xpde bılmıyorum ]

*temiz bir pack ındırın
*varsa metin2.clientbin dosyasını metin2.exe olarak degiştirin
*antivirüs/güvelık duvarını kapatın
*temız bir pack oldugundan emın olun
*metın2 yi dosyalar halınde açın [dosyaların içinde açın]
*gereklı adımları yapdıkdan sonra bılgısayarınızı yeniden başlatın
*Program ekle/kaldır yerınden temiz olmayan elym2 dosyalarını silin
*sonra metin2.exe dosyasını yönetıcı olarak ayarladıkdan sonra oyuna gırebılırsınız

: Ben v7 kullanıyorum boyle yapdım sorunum çözüldü
:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri