HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaş metin2 pvp server almak istiyorumda sizce ulusalsunucu.com dan mı alsam gundogdunetwork.com dan mı ? Hangisi daha iyi destek verir ve hangisi daha güvenilir ?
MayaBilisim.com Dan Al Skypesi:ahmetarif651
1GB Metin2 Sunucusu 20 TL .com .net .org Domain Hediye. + Oto Pack + MyBB Forum Kurulumu Hediye
(Kampanya)2GB Metin2 Sunucusu 40TL + 2GB + 2AY Hediye Yani 2GB Vericeğiniz Parayla 4GB Sunucu veriyoruz +2 Ay Ücretsiz Kulanıyorsunuz.
Kanpanyaya Bak
1GB Metin2 Sunucusu 20 TL .com .net .org Domain Hediye. + Oto Pack + MyBB Forum Kurulumu Hediye
(Kampanya)2GB Metin2 Sunucusu 40TL + 2GB + 2AY Hediye Yani 2GB Vericeğiniz Parayla 4GB Sunucu veriyoruz +2 Ay Ücretsiz Kulanıyorsunuz.
Kanpanyaya Bak
MayaBilisim.com Dan Al Skypesi:ahmetarif651
Kanpanyaya Bak![]()
bi s*ktir git

yorum yok dene gor
1 kez yanıldım daha yanılmaya niyetim yok deneme-yanılma yöntemine girmeyi düşünmüyorum

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)