HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar ben visual studio 2010da projemin pencere bicimini degistirmek istiyorum yani cikis simgesini kucultme simgesini falan ysrdimci olurmusunuz nasil yapabilirim
Proje'ye icon ekleyerek simgeleri değiştirebilirsiniz, sorularınızı ve sorunlarınızı bu konu altından belirtebilirsiniz.
Eğer resminiz İco şeklinde değilse Dynamic Drive- FavIcon Generator buraya girdikten sonra gözattan resminizi seçiyoruz ve Optional Bölümünden > Merge with a 32x32 desktop icon. seçeneğini seçiyoruz bunları yaptıktan sonra Create İcon'a tıklıyoruz ve ico dosyamızı İndiriyoruz.)
Bu çalışma projemizin exe halindeyken exe'nin üzerindeki simge seçimini belirttik eğerki form'a icon koymak istiyorsanız Form Propertias'ına girerek icon seçeneğinden form'a ekleyeceğiniz icon'u seçtirebilirsiniz.
Resimli Anlatım,
- Project > Project Propertias'ı seçiyoruz. (En Alttaki Secenek)
- Sağ altta 2. sıradaki icon bölümünü açıyoruz.
- <Browse...> seçeneğini seçiyoruz.
- Çıkan ekranda icon dosyamız her nerede ise seçiyoruz ve tamam'a tıklıyoruz.
Eğer resminiz İco şeklinde değilse Dynamic Drive- FavIcon Generator buraya girdikten sonra gözattan resminizi seçiyoruz ve Optional Bölümünden > Merge with a 32x32 desktop icon. seçeneğini seçiyoruz bunları yaptıktan sonra Create İcon'a tıklıyoruz ve ico dosyamızı İndiriyoruz.)
Bu çalışma projemizin exe halindeyken exe'nin üzerindeki simge seçimini belirttik eğerki form'a icon koymak istiyorsanız Form Propertias'ına girerek icon seçeneğinden form'a ekleyeceğiniz icon'u seçtirebilirsiniz.
Resimli Anlatım,
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)